Станом на 17 січня середня вартість яловичої вирізки на ринках м. Чернівці становить 60 гривень
- 17.01.2009 13:07
Незважаючи на піст і більшу, ніж раніше ціну м’яса (бо свята, бо криза), новорічні столи на Буковині традиційно аж вгиналися від м’ясних наїдків. Ще більше м’ясних страв зготували ґаздині до Різдва. Що, за даними Чернівецької інспекції контролю за цінами, стало одним із чинників зростання цін на м’ясо і вироби з нього. Одним, бо “другу скрипку” зіграло підвищення виробниками відпускних цін і торговельних надбавок. Саме останній фактор спричинив подорожчання варених ковбас, а перший – збільшення вартості курятини. Крім них, у першій декаді нового року подорожчала свинина, яловичина і сало. За повідомленнями кореспондентів ПБ, станом на 17 січня середня вартість яловичої вирізки на ринках м. Чернівці становить 60 гривень. Навіть продавці на традиційно дешевшем єврейському базарі у м. Чернівці (на вулиці Удонова) підняли отпускні ціни.
Ціна решти продуктів залишилася відносно стабільною, інформує цінова інспекція.
Коментарі (0)
Другие новости:

- 11.03.2025 15:28

- 10.03.2025 16:21
- 08.03.2025 09:01

- 07.03.2025 17:21
- 07.03.2025 13:16

- 07.03.2025 10:37

- 07.03.2025 10:36

- 06.03.2025 17:35

- 06.03.2025 11:11
- 06.03.2025 10:54