Як проголосували всі кандидати у Президенти 2010

- 17.01.2010 12:15
Як проголосували всі кандидати у Президенти 2010

*За алфавітом

  • Кандидат в президенти, депутат Верховної ради від фракції блоку "Наша Народна для України самооборона" Анатолій Гріценко упевнений в європейській перспективі України в разі приходу до влади нових політиків.

Про це він сказав журналістам після голосування. "Якщо сьогодні люди розумні, небайдужі і порядні визначаться і довірять перспективі України новим політикам, новим командам рухати вперед (країну), тоді є стабільна, нормальна європейська перспектива. А поведуться на зомбування - тоді втрачений час", - сказав він. На його думку, нинішні керівники України не здатні ефективно управляти країною. "Країна летить в штопор. Керівники, екіпаж не знають, що робити. Тому потрібно максимально швидко вирівняти ситуацію, підняти країну, щоб не лише діти наші, але щоб і ми встигли пожити", - сказав Гріценко. Кандидат в президенти додав, що в неділю він має намір активно стежити за ходом голосування. "Сьогоднішній день - декілька годин в сім'ї, потім робота в штабі, потім ефіри. Напевно, буде більше роботи, чим відпочинку", - відзначив він. На виборчу ділянку Гріценко прийшов з дружиною і дітьми.

  • Кандидат в президенти, мер Ужгороду Сергій Ратушняк проголосував за свою кандидатуру на виборах президента. Про це він повідомив журналістів на одній з виборчих ділянок в Ужгороді. "Я проголосував, звичайно, за себе", - сказав мер.

Ратушняк прийшов голосувати з дружиною і старшою дочкою. Мер виразив надію, що його кандидатуру підтримають 0,5% виборців. Він також повідомив, що залишається в Ужгороді відпочивати. "Йду в ліс бігати і плавати", - сказав Ратушняк. Він також додав, що сьогодні на . Він також додав, що сьогодні на виборах перемагають кримінальні гроші, за які люди і голосують.

  • Кандидат в президенти України від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко проголосував на одній з виборчих ділянок Печерського району столиці.

В той же час Симоненко відзначив, що першим етапом виборів боротьба не завершиться. В неділю Симоненко планує знаходитися і в штабі

  • Кандидат у президенти, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко сподівається вийти в 2 тур виборів президента. Про це він повідомив журналістам, після того, як проголосував на одній з виборчих ділянок в Києві.

"Налаштований пройти у другий тур. Шанси є", - сказав він. Тігіпко прийшов голосувати один, без членів родини, пояснивши, що не вважає за потрібне робити шоу з голосування. Він назвав для себе щасливим 14-й номер, присвоєний йому як кандидату в президенти.

"Я народився 14 січня, хоча і записали, що я народився 13-го. Тому 14-й номер - нормальний", - сказав кандидат у президенти. Тігіпко також висловив надію на сюрпризи в результатах голосування в 1-му турі. "Хочеться завтра отримати сюрприз", - відзначив він. На запитання журналістів, за кого він проголосував, Тігіпко відповів: "Здогадайтеся з трьох разів". При цьому кандидат висловився за стабільну політичну ситуацію в країні й ефективну роботу президента.

  • Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко проголосувала на виборах Президента у Дніпропетровську на другій виборчій дільниці територіального виборчого округу N26, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

У розмові з журналістами Юлія Тимошенко сказала, що має прекрасний настрій. "Ми сьогодні всією родиною - з донечкою та чоловіком - приїхали проголосувати на своїй батьківщині, де пройшла значна частина нашого життя", - зазначила вона. Юлія Тимошенко переконана, що сьогодні по всій Україні люди визначають майбутнє держави на десятки років наперед. "Я вірю, що саме сьогодні новий шлях України починається, я вірю в світле майбутнє України", - зазначила вона. "Я переконана, що наша рідна незалежна держава здатна дати своїм громадянам прекрасне і гідне життя", - наголосила Ю.Тимошенко.

  • Кандидат в президенты, лидер партии "Всеукраинское объединение "Свобода" Олег Тягнибок проголосовал за свою кандидатуру на выборах президента.

Об этом он сообщил на 21 избирательном участке 215 территориального избирательного округа в Киеве. "Конечно, я проголосовал за представителя ВО "Свобода", - сказал он. На избирательный участок Тягнибок пришел с супругой.

  • Віктор Ющенко проголосував на чергових виборах Глави держави. Президент України Віктор Ющенко та його дружина пані Катерина Ющенко проголосували на чергових виборах Глави держави на виборчій дільниці №1 у Києві у Будинку профспілок.

«У мене не має сумніву, що Україна вкотре продемонструє, що це європейська демократична країна, де є вільна нація, вільний народ, і забезпечені вільні вибори», - заявив Віктор Ющенко сьогодні після того, як взяв участь в голосуванні, відповідаючи на запитання журналістів.  Президент також високо оцінив увагу громадськості, прикуту до чергових виборів Глави держави. Глава держави побажав Україні та кожному її громадянину «процвітання, європейського вибору і щастя на многії та благії літа».

  • Кандидат в Президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович проголосував на виборах Президента.
Кандидат проголосував на виборчій дільниці в Оболонському районі Києва. При цьому Янукович не повідомив, за кого він проголосував. Алі зазначив, що проголосував за зміни у країні. Він голосував самостійно, без дружини та сім’ї. Сьогоднійшній день Віктор Янукович проведе й у штабі й у сім"ї. «Сім’я голосує і незабаром збереться разом», - сказав Янукович, відзначивши, що члени його сім’ї побажали йому успіху на виборах Президента.
Кандидат у президенти А.Яценюк разом з дружиною проголосували на столичній дільниці №16
  • Кандидат у президенти Арсеній Яценюк проголосував на столичній дільниці №16 (Київська гімназія №109). Як передає кореспондент ІМК, А.Яценюк прийшов голосувати разом із дружиною.

Його дружина сказала, що проголосувала за свого чоловіка. А.Яценюк повідомив, що у нього "гарний настрій", і розповів, що у нього немає жодних "забобонів" стосовно голосування. Кандидат у президенти сказав, що цілий день працюватиме у виборчому штабі.

 


Ключові слова: вибори голосування Тігіпко Тимошенко Ющенко Симоненко Тягнибок

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини