Міжнародна комісія ООН не знайшла доказів того, що Росія здійснює в Україні геноцид:

- 05.09.2023 15:25
Міжнародна комісія ООН не знайшла доказів того, що Росія здійснює в Україні геноцид:

Міжнародна комісія ООН не знайшла доказів того, що Росія здійснює в Україні геноцид. Про це повідомив телеграм канал Юридичний тетеграм канал та оприлюднив відповідне відео виступу.

«На даний момент у нас немає достатніх доказів, які б відповідали юридичній кваліфікації, передбаченій Конвенцією про геноцид. Ви пам'ятаєте, що це питання наміру, наміру злочинців. Має бути «потреба» знищити певну групу. І таке знищення, згідно з Конвенцією, має бути фізичним чи біологічним».

Міжнародна комісія поки не знайшла достатніх доказів геноциду в Україні

Протест у Вашингтоні проти російської агресії, 6 березня 2022 року
By Euronews
Опубліковано 04/09/2023 - 15:06
Поділитись статтею
Коментарі
Незалежна міжнародна комісія з розслідування порушень в Україні поки не знайшла достатніх доказів того, що дії російських військових у країні мають бути кваліфіковані як геноцид, проте її керівник заявив, що зафіксовано "велику кількість військових злочинів".

Незалежна міжнародна комісія з розслідування порушень в Україні поки що не має достатніх доказів, щоб визнати дії російських військових у країні геноцидом, повідомив її голова Ерік Месе.

При цьому він наголосив, що армія РФ скоїла в Україні безліч військових злочинів.

На даний момент ми не маємо достатніх доказів, які б відповідали юридичним вимогам Конвенції про запобігання злочину геноциду та покарання за нього.
Ерік Месе - голова міжнародної комісії
"Ми проводимо розслідування крок за кроком. На даний момент ми не маємо достатніх доказів, які б відповідали юридичним вимогам Конвенції про попередження злочину геноциду та покарання за нього", - сказав Месе на прес-конференції в Києві в понеділок, 4 вересня.


За його словами, "порушення включають умисні вбивства, незаконне ув'язнення, тортури, зґвалтування та інші види сексуального насильства, незаконне переміщення та депортацію".

Частина вказаних дій кваліфікується як військові злочини.

"Деякі з них, якщо вони будуть підтверджені подальшими доказами, можуть бути прирівняні до злочинів проти людяності", - зазначив Мєсе.

Глава комісії наголосив на важливості того, щоб російська влада "забезпечила притягнення до відповідальності всіх винних". Він додав, що комісія також розслідувала "кілька порушень з боку Збройних Сил України".


Росія заперечує, що її військові скоюють військові злочини в Україні.


Ключові слова: ООН геноцид Україна

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та розповсюдженні наркотиків На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та
- 26.04.2024 10:53
Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58

Всі новини