Домашнє морозиво
- 11.07.2013 11:16
Домашнє морозиво - це смачий та поживний десерт, який зовсім нескладно приготувати самостійно.
Для морозива:
3-4 жовтки яєць
1 склянка цукру
2 склянки вершків (як що немає - тоді молока)
Якщо схочете приготувати ягідне - додайте:
1 склянка протертою свіжої ягоди (малини, полуниці або суниці)
Розітріть гарно жовтки із сахаром, додайте 1 склянку вершків (молока). На плиті нагрійте вершки (молоко), що залишились. Затем додайте в цю масу суміш слівок (молока) та яєць з сахаром. Поставьте на плиту, помішуючи, поки не загусне - на маленьгому вогні! Знімаємо з плити. Нехай охолоне.
Якщо робимо ягідне морозиво - непреривно помішуючи, додайте протерті ягоди. Якщо вершкове - перелейте масу в форму.
Якщо у вас є морожениця - залійте охолоджене морозиво та готуйте за інструкцією до прилада. Якщо морожениці у вас немає - поставьте морозиво у холодильник - у морозильну камеру. Через годину - перемішайте. Потім ще помішувати, поки не застигне.
Смачного!
Коментарі (0)
Другие новости:

- 04.07.2025 14:02
- 02.07.2025 13:10
- 02.07.2025 10:14

- 01.07.2025 14:36

- 01.07.2025 11:20
- 01.07.2025 10:28

- 01.07.2025 10:26
- 01.07.2025 09:43

- 01.07.2025 09:24

- 30.06.2025 10:44