Домашнє морозиво
- 11.07.2013 11:16Домашнє морозиво - це смачий та поживний десерт, який зовсім нескладно приготувати самостійно.
Для морозива:
3-4 жовтки яєць
1 склянка цукру
2 склянки вершків (як що немає - тоді молока)
Якщо схочете приготувати ягідне - додайте:
1 склянка протертою свіжої ягоди (малини, полуниці або суниці)
Розітріть гарно жовтки із сахаром, додайте 1 склянку вершків (молока). На плиті нагрійте вершки (молоко), що залишились. Затем додайте в цю масу суміш слівок (молока) та яєць з сахаром. Поставьте на плиту, помішуючи, поки не загусне - на маленьгому вогні! Знімаємо з плити. Нехай охолоне.
Якщо робимо ягідне морозиво - непреривно помішуючи, додайте протерті ягоди. Якщо вершкове - перелейте масу в форму.
Якщо у вас є морожениця - залійте охолоджене морозиво та готуйте за інструкцією до прилада. Якщо морожениці у вас немає - поставьте морозиво у холодильник - у морозильну камеру. Через годину - перемішайте. Потім ще помішувати, поки не застигне.
Смачного!
Коментарі (0)
Другие новости:
- 21.11.2024 14:56
- 15.11.2024 13:14
- 15.11.2024 12:27
- 08.11.2024 11:46
- 31.10.2024 11:40
- 30.10.2024 09:01
- 29.10.2024 16:37
- 29.10.2024 09:25