Time Out написав історію ресторанів Москви
- 24.10.2011 16:37
Журнал Time Out 24 жовтня випустив спеціальний номер, присвячений ресторанної історії Москви з 1990 року.
Як пише головний редактор Time Out Ігор Шулінскій, номер присвячений гастрономії як актуального зараз явища, яке стало "засобом самовираження і можливістю спілкування без особливих купюр".Саме гастрономію, вважає Шулінскій, можна вважати тією областю, в якій дійсно з'являється багато оригінального і яка поки що вільна від цензури.
Відлік 20-річної історії ресторанів починається з відкриття першого "Макдоналдса" на Пушкінській площі.Кожен розворот у номері присвячений окремому ресторанного тренду: фаст-фудів, ресторанів з національною кухнею, кав'ярням, пивних, стейк-хаусам, елітним ресторанам та іншим закладам міста.
Крім того, в номер включені інтерв'ю з президентом федерації рестораторів і готельєрів Росії Ігорем Бухаровим, а також рестораторами Аркадієм Новіковим, Айзеком Корреа, Андрієм Деллос, Дмитром Сергєєвим та іншими.
Коментарі (0)
Другие новости:

- 18.04.2025 12:01

- 08.04.2025 17:07

- 07.04.2025 15:47
- 01.04.2025 16:49

- 01.04.2025 11:37
- 30.03.2025 13:09
- 29.03.2025 09:04

- 28.03.2025 17:49
- 26.03.2025 10:06