Психосоматика жіночих хвороб

- 08.04.2024 00:13
Психосоматика жіночих хвороб

Сьогодні поговоримо про психосоматику жіночих хвороб. Тільки усвідомлення глибинних причин та зміна свого світогляду допомагає вилікуватися від недуги, а не замаскувати її на якийсь час.

Захворювання статевих органів мають жінки, які не приймають своєї жіночої природи і агресивно ставляться до чоловіків. Хвороба сигналізує, що потрібно змінити ставлення до себе, прийняти своє тіло, свою жіночність, полюбити себе та навчитися правильно взаємодіяти з чоловіком, виявляти кращі жіночі якості: гнучкість, терпіння, чуйність та ніжність.
Кожна хвороба має власну підсвідому причину. Ознайомтеся із психосоматикою поширених жіночих захворювань.

Психосоматика жіночих захворювань

Ерозія шийки матки. Символізує вражене жіноче самолюбство. Ви не можете реалізуватись як жінка, не знаєте як це зробити. Ви почуваєтеся знедоленою, кинутою (через зраду чоловіка чи з інших причин).
Ендометріоз. Засмучення та розчарування в житті жінки призводять до змін у матці. Ви почуваєтеся незахищеною, ніби на вас «нападають», підсвідомо очікуєте на зраду з боку чоловіків. Підміняєте кохання іншими почуттями.
Запалення зовнішніх статевих органів. Символізує жіночі принципи. Ви боїтеся виявитися не на висоті, сумніваєтеся у своїй жіночності. Ви часто ображаєтеся на чоловіків, відчуваєте злість, зневагу, висуваєте претензії. Як жінка ви відчуваєте своє безсилля і не вірите, що можете впливати на протилежну стать.
Кісти, пухлини, запалення яєчників. Яєчники символізують жіночі творчі центри та реагують на страх втрати близької людини (чоловіка, дитини, батька) або навіть тварини, пов'язаної зі смертю чи переїздом. Проблеми з яєчниками - це складнощі з реалізацією свого жіночого початку в цьому світі, викликані негативними думками-блоками щодо себе як жінки та чоловіків.
Фіброміома матки. Матка символізує місце життєвої сили жінки, та її стан відбиває, наскільки вона змогла проявити себе у світі як жінка, мати, дружина. Пухлина матки - це образи на чоловіків, які жінка давно виношує в собі. Вона сприймає дії та слова чоловіків як удар по своєму жіночому самолюбству. Але за законом відображення у її підсвідомості вже є негативні думки та почуття щодо себе та чоловіків. Чоловіки лише підносять уроки прийняття та любові до себе та до них.

Психосоматика жіночих хвороб

Щоранку і щовечора вимовляйте вголос або про себе ці цілющі думки:

Моя Душа прийшла в цей світ у жіночому тілі, і тому я приймаю свою природу, своє тіло і з радістю виявляю приховані в мені жіночі енергії на благо світу! Все, що пов'язано зі статевими органами, чисто та божественно!
Бути жінкою – чудово! Я приймаю все, що з цим пов'язано: моє красиве жіноче тіло, гармонійний менструальний цикл, обов'язки дочки, дружини і матері, що випливають з особливостей моєї жіночої природи, зачаття, вагітність, пологи, вигодовування дитини грудьми, виховання дітей та їхнє відпускання у великий світ .
Мої статеві органи абсолютно здорові!


Ключові слова: Психосоматика жіночих хвороб

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У iPhone 16 з'явиться швидка зарядка Заплановані на осінь 2024 смартфони Apple
- 24.07.2024 15:00
Опунція: чим корисна і кому не можна Симпатичний кактус, що складається з «коржиків» - це
- 23.07.2024 12:14
Стріляли в Ірину Фаріон: що відомо? Фото, новини У Львові стався замах на колишнього депутата Верховної ради від партії «Свобода» та викладачку Ірину Фаріон, повідомила прес-секретар партії Христина Равлюк.
- 19.07.2024 21:51
Єврокомісія програла справу про прозорість контрактів на вакцини Скаргу громадян та євродепутатів на відсутність прозорості у
- 18.07.2024 11:34
У Чернівцях поліцейські оперативно затримали місцевого жителя, який ножем поранив знайомого Для з’ясування обставин на місці інциденту працювала слідчо-оперативна група
- 18.07.2024 10:45
За клопотанням слідчих буковинської поліції взято під варту рівнянина, підозрюваного в сприянні нелегального трансфера Співробітники відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського РВП спільно з ...
- 15.07.2024 09:00
Кирило Буданов розповів про спроби замаху на президента Путіна При цьому Пєсков зауважив, що загрози, які походять від київської влади, очевидні.
- 14.07.2024 11:05
Журналістка після замаху на Трампа назвала одну його дію дивною Відомо, що після пострілів агенти служби безпеки спробували вивести
- 14.07.2024 11:01
У США замах на вбивство Дональда Трампа: стрілка ліквідовано ФБР: стрілянина на мітингу Трампа розглядається як замах на нього
- 14.07.2024 10:52
М'ясо з кров'ю: чим корисно і кому не можна Людина «приручила» вогонь понад 1,5 млн років тому, проте
- 12.07.2024 15:57

Всі новини