Святковий стіл на 2015 рік
- 21.11.2014 15:40
Найулюбленіше свято всіх, і малих, і дорослих – це Новий рік. До цього свята ми спішимо придбати найкорисніші та найприємніші подарунки, та здивувати наших близьких оригінальними стравами за новорічним столом. За східним календарем 2015 рік наступає під символом Зеленої (або Синьої) Дерев’яної Кози. Давайте розберемось, що готує нам до свята Коза, і яке меню підібрати, щоб задобрити господиню нового року.
Оскільки Коза – тварина травоїдна, обов’язково варто приготувати до столу овочеві салати. Без сирних закусок також не обійдеться. На столі також можуть бути присутні гарячі страви з птиці та м’яса. Важливо не відлякати символ цього року, тому від страв з баранини або козячого м’яса все ж таки варто відмовитись. Коза любить домашній затишок, тому варто віддавати перевагу стравам, які ви готуєте за сімейними традиціями. Не уявляєте новорічного столу без класичного салату «олів’є»?
Кізонька буде вдячна навіть в тому випадку, якщо на гаряче ви приготуєте м’ясо. Перевагу варто віддати яловичині чи свинині. Варто запекти м’ясну страву в духовці з додаванням духмяних трав, і цей екзотичний аромат неодмінно вразить ваших гостей. Догодити символу року можна, подавши до м’ясної страви свіжі овочі, сирний соус або просто яскраву свіжу зелень. Відмовлятись від риби на новорічному столі-2015 також не варто. Святкові варіанти – це сьомга або форель. Обожнюєте східну кухню? Тоді чому б не зробити до новорічного столу суші?
Що стосується напоїв на новий рік 2015, то варто надавати перевагу витонченому та якісному алкоголю, адже символ цього року – Коза – відноситься до якості дуже прискіпливо. Підберіть до ваших страв гарне вино – шампанське до легких закусок, червоне вино до м’ясних страв або біле вино, якщо ви на гаряче готуєте рибу.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 07.04.2025 15:47
- 01.04.2025 16:49

- 01.04.2025 11:37
- 30.03.2025 13:09
- 29.03.2025 09:04

- 28.03.2025 17:49
- 26.03.2025 10:06

- 24.03.2025 15:56
- 24.03.2025 12:14