Журавлина в боротьбі з виразкою.
- 25.01.2011 10:59
Для профілактики виразки шлунка їжте журавлину
Ця ягода відрізняється високим вмістом вітамінів і володіє антибактеріальними властивостями
Лікарі радять для профілактики таких хвороб, як виразка шлунка, хвороби серця і судин, онкологічних захворювань їсти побільше журавлини. Вітаміни, що містяться в цій кислої ягоді, діють набагато ефективніше вітамінних комплексів у таблетках. Крім того, в дарах природи поживні речовини ідеально збалансовані та легко засвоюються.
Журавлина має властивість протистояти інфекційним захворюванням і запаленням. Вона ефективна при лікуванні сечостатевих інфекцій, захворювань шлунка і ясен. Свіжа журавлина і її сік можуть використовуватися для профілактики онкологічних захворювань і хвороб серця і судин.
У пацієнтів, що вживають журавлину або страви і напої на основі цієї ягоди, значно скорочується ризик появи виразки шлунка, пише Продукт.ru.
Подібна дія цієї ягоди пов'язана з її антибактеріальними властивостями. Журавлина перешкоджає поширенню бактерій, у тому числі і бактерії hуlicobacter pylori, яка викликає дане захворювання.
Коментарі (0)
Другие новости:

- 18.04.2025 12:01

- 08.04.2025 17:07

- 07.04.2025 15:47
- 01.04.2025 16:49

- 01.04.2025 11:37
- 30.03.2025 13:09
- 29.03.2025 09:04

- 28.03.2025 17:49
- 26.03.2025 10:06