Рецепти для хлібопічки: хліб, куліч, здоба, та інше
- 04.07.2010 12:45Луковий хліб з сиром
* Вода (тепла): 1 стакан
* Молоко : 2 ст.ложки
* Цукор: 2 ст.ложки
* Сіль: 1 ч.ложечка
* Луковий порошок: 3 ст.ложки
* Сир чеддер (тертый): 1 1/4 стакана (1 стакан 4 ст.ложки)
* Борошно: 3 1/4 стакана (3 стакана 4 ст.ложки)
* Дріжджі (сухі): 1 1/2 ч.ложечки
На дно висипати дріждж, потім всі сухі інгрідієнти, а вже потім всі розчинні рідкі компоненти.
Режим: Білий хліб (White Bread)
Солодкий здобний хліб з родзинками
Продукти:
Дріжджі сухі швидкорозчинні - 2,5 ч.л або 15г свіжих дріжджів
Пшеничне борошно - 450г
Сіль - 0,5 ч.л.
Яйца - 3 шт.
Цукор - 6 ст.л.
Ванільний цукор - 1пакетик
Рослинна олія - 6ст.л
Ізюм, курага, яблука - 100г
Молоко (вода) - 100мл
На дно відерця хлебопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно, додати інші інгредієнти, в останню чергу молоко (воду).
Випікати в програмі "Основна", режим "Тісто з родзинками".
Паска з родзинкамиу хібопічці
Продукти:
Дріжджі сухі швидкорозчинні - 2,5 ч.л
Пшеничне борошно - 400г
Сіль - 0,5 ч.л.
Яйца - 4 шт.
Цукор - 4 ст.л.
Ванілін - 1 ч.л.
Вершкове масло - 100 г
Сок цитрусових - 50 мл
Ізюм, цукати, горіхи - 150 г
На дно відерця - форми хлебопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно, додати інші інгредієнти, в останню чергу сік .
Випікати в програмі "Дієтичний"
Чекаю у коментах ваших рецептів!
Смачного!
Коментарі (2)
Другие новости:

- 23.04.2025 14:20

- 23.04.2025 14:17

- 21.04.2025 15:32

- 21.04.2025 13:30

- 21.04.2025 11:28

- 18.04.2025 19:47
- 18.04.2025 13:46

- 16.04.2025 21:43
275 мл Вилити суміш в кухоль, додати туди ж сіль, цукор, дріжджі, підігріти до «парної» температури і вилити у відерце ХП. Просіювати згори борошно, всипати пластівці, влити розтоплений маргарин.«Основний» режим, світла кірочка. Ми робили наступним чином У нас Panasonic SD-255, тому ми дещо змінили принцип приготування. Зробили пюре, у нього долили кефір, цукор, ванільний цукор (10г), нагріли в мікрохвильовці. У відерко хлібопічки засипали гранульовані дріжджі, на них — борошно вищого ґатунку та другого сорту (співвідношення 3/1). Вже на це вилили нагріте пюре, шматочок нетопленого масла, пластівці. Режим стандартний, розмір L (приблизно кілограмовий).
"Солодкий гарбузовий хліб" Склад: * 150 г гарбузового пюре+ сироватка до рівня 275 мл * 15 г свіжих дріжджів * 4 столові ложки цукру * 1 чайна ложка солі * 1 пакетик ванільного цукру * 2 столові ложки вівсяних пластівців * 50 г маргарину * 450 г борошна Опис: Гарбуз відварити у воді, воду злити, гарбуз перетворити в пюре за допомогою блендера. Викласти 150 г пюре в мірну склянку і долити, розмішуючи, сироваткою до рівня