Чи потрібно запарювати рис для голубців? - багато хто помиляється

- 08.03.2023 14:54
Чи потрібно запарювати рис для голубців? - багато хто помиляється

Голубці - відома багатьом страва, але не кожен знає, як правильно приготувати голубці з м'ясом, щоб вийшло смачно. Чи потрібно запарювати рис для голубців: багато хто помиляється

Для начинки використовується не лише м'ясний фарш, а й рис, спеції, які додають до смаку. 
Однак не всі господині зупиняються тільки на цих продуктах: у фарш для начинки голубців додає і моркву, і цибулю. Деякі – свіжі помідори.

Додаткові інгредієнти зроблять голубці ще більш ароматними та соковитими, а начинку – більш насиченою.

М'ясний фарш

Зазвичай для фаршу використовують яловичий та свинячий фарш, але можна використовувати один вид м'яса. М'ясний фарш краще готувати самостійно, то він вийде набагато смачніше, ніж готовий магазинний.

Рис для начинки

Рис, як відомо, є одним із основних інгредієнтів начинки. Чи повинен бути відвареним або запареним, або його можна використовувати в сирому вигляді?

Насамперед потрібно знати, що рис для голубців має бути або відвареним до напівготовності, або готовності. Безумовно, рис можна запарити окропом, накрити кришкою та дати постояти.

Можна використовувати і сиру крупу, але найчастіше рис відварюється до напівготовності та з'єднується з м'ясним фаршем. У процесі варіння рис збільшується в обсязі і легко прорахуватися, додавши до фаршу занадто багато рису.

Рецепт овочевих голубців: пропонуємо вам скуштувати найсмачніше пісне меню у найкращих традиціях.

Для фаршу вам знадобляться дрібнонарізані морква, цибуля, цукіні, перець болгарський. Овочі необхідно обсмажити на олії до появи золотистого відтінку у цибулі, додати спеції, сіль і перець до смаку, а потім додати в сковорідку круглозерний, попередньо відварений рис, перемішати - начинка для голубців готова. Капустяний лист необхідно відварити в підсоленій воді, витягнути, потім трохи остудити. Акуратно загорнути в нього овочевий фарш, «рол», що вийшов, знову потрібно обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.

За старовинними звичаями посту гаряча їжа, приготована з олією, дозволяться лише у вихідні.


Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Професія професійний водій: відмінні риси та критерії майстерності Професійний водій – це не просто людина з великим досвідом
- 24.12.2024 11:21
Астролог назвав жінок за знаком Зодіаку, яких приваблюють проблемні чоловіки Особисте щастя – важливий елемент добробуту, незалежно від
- 24.12.2024 11:08
Як традиційно святкувати Різдво в Україні Різдвяні традиції в Україні
- 24.12.2024 02:39
Як працюватимемо та відпочиватимемо у січні? Що це означає на практиці?
- 20.12.2024 22:29
Прогноз на 2025 год от Тайного Мага Земли для знака зодиака Стрелец 2025 год для Стрельцов станет временем неожиданных перемен и
- 18.12.2024 19:03
Іран призупинив авіарейси до Сирії до 22 січня Про це заявив голова Організації цивіль
- 16.12.2024 13:12
Послуги служби зайнятості для людей перед пенсійного віку Служба зайнятості пропонує свої сервіси людям передпенсійного віку. Ці
- 13.12.2024 15:47
Действенные методы линкбилдинга для малого бизнеса В условиях высокой конкуренции в онлайн-пространстве малому бизнесу важно
- 11.12.2024 16:56

Всі новини