У Чернівецькій області підприємства харчової промисловості перевірено на стан готовності до роботи у весняно-літній період

- 06.06.2009 11:49
У Чернівецькій області підприємства харчової промисловості перевірено на стан готовності до роботи у весняно-літній період

Як повідомляють у Чернівецькій обласній державній санітарно-епідеміологічній станції, фахівцями служби посилено нагляд за підприємствами харчового профілю. Під час перевірок особлива увага приділяється підприємствам молокопереробної, м’ясопереробної та рибопереробної галузей.

У травні поточного року фахівцями санітарно-епідеміологічної служби спільно з фахівцями ДП “Буковинастандартметрологія” та ветеринарної медицини проведені перевірки стану готовності до роботи у весняно-літній період 2009 року об’єктів м’ясо-, рибо- та молокопереробної промисловості області. Протягом травня за виявлені недоліки на підприємствах молоко-, м’ясо- та рибопереробної промисловості до адміністративної відповідальності притягнуто 8 осіб на суму 1241 грн., припинялася експлуатація 3 об’єктів, застосовано 1 фінансову санкцію на 410 грн. та забраковано 3248,6 кг недоброякісної продукції та сировини на суму 25,2 тис. грн. Нині в області працюють 2 молокопереробні підприємства: ВАТ “Чернівецький міськмолокозавод”, ТОВ “Аполлон” (м. Чернівці). Санітарно-технічний стан задовільний, підприємства забезпечені холодною та гарячою протічною водою, гострою парою, миючими та деззасобами. Холодильне та технологічне обладнання знаходиться в робочому стані. Створені умови для зберігання сировини та готової продукції. На перевірених об’єктах технічний стан трубопроводів холодильного обладнання, інших технічних вузлів та систем задовільний, відзначили в Чернівецькій обласній державній санітарно-епідеміологічній станції.

Контроль за якістю сировини та готової продукції по мікробіологічних та санітарно-хімічних показниках на молокопереробних підприємствах здійснюють акредитовані виробничі лабораторії. Проведені відповідні підготовчі заходи до роботи в весняно-літній період і на підприємствах м’ясної промисловості області. На контролі санепідслужби знаходяться 33 приватні підприємства м’ясопереробної промисловості, з яких в даний час з перебоями працюють лише 12. Всі підприємства підготовfні до роботи в літній період року, випуск продукції здійснюється згідно з погодженою нормативною документацією.

 

Джерело: Пресслужба ОДА


Ключові слова: Якість, сировина, ринки, Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Колишня посадовиця чернівецького аеропорту завдала підприємству збитків більше 600 тисяч гривень Розслідуючи обставини злочинної діяльності колишньої посадовиці
- 05.08.2022 16:09
Ердоган знову принизив Путіна Ердоган змусив Путіна прочекати себе 50 секунд. Це були ті
- 28.07.2022 13:38
Олег Денежный и его сестра Мария Деригина запустили новый инфоцыганский курс Бурж сайты Зараз Олег Денежный- Олег Деригин монтує ролики про NFT
- 28.07.2022 13:22
З Білорусі запустили 25 ракет територією України Атака розпочалася після п'ятої години ранку.
- 28.07.2022 09:32
Страховка для беженцев в Чехии через 150 дней: сколько стоит и как оформить? Медицинское страхование для украинцев в Чехии прекратят
- 26.07.2022 14:43
На Буковині ювенальні поліцейські продовжують допомагати дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії росії З перших днів повномасштабного російського вторгнення правоохоронці опікуються
- 25.07.2022 14:25
Правоохоронець намагався пограбувати обмінник та вбив людину Правоохоронець втік з місця злочину, проте протягом двох годин був затриманий
- 20.07.2022 15:48
Что на самом деле означает отстранение Венедиктовой и Баканова в 198 уголовных производствах соответствующим лицам поставлено
- 19.07.2022 14:17

Всі новини