У Чернівецькій області підприємства харчової промисловості перевірено на стан готовності до роботи у весняно-літній період

- 06.06.2009 11:49
У Чернівецькій області підприємства харчової промисловості перевірено на стан готовності до роботи у весняно-літній період

Як повідомляють у Чернівецькій обласній державній санітарно-епідеміологічній станції, фахівцями служби посилено нагляд за підприємствами харчового профілю. Під час перевірок особлива увага приділяється підприємствам молокопереробної, м’ясопереробної та рибопереробної галузей.

У травні поточного року фахівцями санітарно-епідеміологічної служби спільно з фахівцями ДП “Буковинастандартметрологія” та ветеринарної медицини проведені перевірки стану готовності до роботи у весняно-літній період 2009 року об’єктів м’ясо-, рибо- та молокопереробної промисловості області. Протягом травня за виявлені недоліки на підприємствах молоко-, м’ясо- та рибопереробної промисловості до адміністративної відповідальності притягнуто 8 осіб на суму 1241 грн., припинялася експлуатація 3 об’єктів, застосовано 1 фінансову санкцію на 410 грн. та забраковано 3248,6 кг недоброякісної продукції та сировини на суму 25,2 тис. грн. Нині в області працюють 2 молокопереробні підприємства: ВАТ “Чернівецький міськмолокозавод”, ТОВ “Аполлон” (м. Чернівці). Санітарно-технічний стан задовільний, підприємства забезпечені холодною та гарячою протічною водою, гострою парою, миючими та деззасобами. Холодильне та технологічне обладнання знаходиться в робочому стані. Створені умови для зберігання сировини та готової продукції. На перевірених об’єктах технічний стан трубопроводів холодильного обладнання, інших технічних вузлів та систем задовільний, відзначили в Чернівецькій обласній державній санітарно-епідеміологічній станції.

Контроль за якістю сировини та готової продукції по мікробіологічних та санітарно-хімічних показниках на молокопереробних підприємствах здійснюють акредитовані виробничі лабораторії. Проведені відповідні підготовчі заходи до роботи в весняно-літній період і на підприємствах м’ясної промисловості області. На контролі санепідслужби знаходяться 33 приватні підприємства м’ясопереробної промисловості, з яких в даний час з перебоями працюють лише 12. Всі підприємства підготовfні до роботи в літній період року, випуск продукції здійснюється згідно з погодженою нормативною документацією.

 

Джерело: Пресслужба ОДА


Ключові слова: Якість, сировина, ринки, Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Сильний землетрус стався у Туреччині Землетрус магнітудою 4,6 стався у Туреччині.
- 27.02.2024 20:17
За замах на вбивство односельчанина судитимуть буковинця Поліцейські зібрали докази вини 54-річного жителя Чагорської громади
- 27.02.2024 13:30
Підвищення податків наразі не розглядається в українській владі Питання підвищення податків наразі не розглядається в українській владі, щоб
- 27.02.2024 13:08
Два поліцейських були вбиті, а ще шестеро отримали поранення внаслідок обстрілу Сумщини Тіла двох поліцейських були витягнуті з-під завалів, а
- 26.02.2024 15:49
Що таке антифрод? Шахраї 2023 року вкрали у клієнтів банків — у 1,5 разу більше, ніж
- 26.02.2024 15:27
Event Videographer London In the vibrant city of London, where history meets
- 22.02.2024 12:46
Набір охочих долучитися до відновлення деокупованих територій триває На поточний момент, в кадровий резерв для державної служби на ДОТ
- 20.02.2024 11:33
Майже 20 тисяч молодят подали заявки на реєстрацію шлюбу через портал Дія Найбільше онлайн-заяв подали мешканці Києва,
- 19.02.2024 18:39
У Чернівецькому районі чоловік намагався підкупити поліцейських: розпочато розслідування 35-річний житель села Верхні Петрівці, щоб уникнути адміністративної
- 16.02.2024 12:22
Зелена карта: ціна та процес оформлення Зелена карта: ціна
- 16.02.2024 12:18

Всі новини