Істоти ,що викликають жах існують

- 25.03.2010 08:22
Істоти ,що викликають жах існують

   Нова присосконога летюча миша

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нова присосконога летюча миша

Нова присосконога летюча миша – новий вид, відкритий вченими Мадагаскару. Вона має присоски, що розташовані на задніх ногах, та великі пальці, якими миша хапається за гладенькі поверхні. На жаль, тварина перебуває на межі вимирання через зникнення лісів. 

   Зірконіс  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зірконіс  

Зірконіс – маленький кріт, якого знайшли у північно-східній частині США та східній частині Канади. Він харчується комахами, молюсками, невеличкими безхребетними та черв’яками. Доросла особина має довжину від 15 до 20 см, важить 35-75 грамів і має 44 зуби. Відразу людини викликають рожевуваті м’ясисті  щупальці, котрі ростуть із хоботоподібного носа.

 Плащоносна ящірка

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Плащоносна ящірка

Плащоносна ящірка належить до родини ящіркоподібних, яку називають «дракони» . Живе переважно у сухих лісах у північно-західній та північній частині Австралії, Папуа-Нової Гвінеї. Може виростати до 95 см у довжину, три чверті з яких – хвіст. Має яскраво забарвлене жабо навколо шиї. Відчувши небезпеку, ящірка підіймає свій «комірець», стає на задні лапи, розкриває свій жовтий рот.

   Комондор

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комондор  

Комондор – досить незвичайна порода собак. Належить до угорських вівчарок. Тіло її вкрите густою білою шерстю, що закручується і нагадує дреди (тільки без образ – це просто порівняння). Висота собак у холці – 70-80 см і більше. Вага 35-60 кг.

   Комондор  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Краб-єті  

Це новий вид крабів, відкритий у південній частині Тихого океану в 2005 році. Його клешні вкриті довгим блідо-жовтим ворсом. Цей краб незвично великий, його особини сягають 15 см завдовжки. Живе на глибіні 2 тис. м.

 Аксолотль

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Аксолотль

Аксолотль – це вид мексиканської саламандри. Має дуже чутливу шкіру та зябра. Дихає істота через шкіру, може ненадовго покидати воду. Тривалість життя – від 10 до 15 років. Має унікальну здатність до регенерації – може відрощувати кінцівки.

   Ангорський кролик

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ангорський кролик 

Ангорський кролик, найдревніший представник домашніх кролів, має шовковисту й довгу шерсть. Цей вид кроликів походить із території сучасної Туреччини. Зараз існує декілька порід ангорських кроликів: французький, англійський, гігантський та шовковий. Серед них англійська порода – найменша (важить 2,3 кг), а гігантський різновид важить 4,5-10 кг.

   Восьминіг Думбо  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Восьминіг Думбо 

Восьминіг Думбо має схожі на вуха плавці на тілі.  Живе на глибинах 300-400 м, може доростати до 20 см. Належить до невеликих напівгелеподібних восьминогів.

 Риба-крапля  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Риба-крапля

Риба-капля – дуже незвичайна істота, що видно хоча б з її фотографії. Вона живе на великих глибинах біля узбереж Австралії і Тасманії. Дослідники зазначають, що риба може вижити на глибинах, де тиск у десятки разів вищий, ніж у верхніх шарах моря. Її желеподібне тіло менш щільне за воду, завдяки чому риба може плавати на глибинах.

 Носач

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Носач 

Носач – найбільш дивовижна у світі мавпа. Також відома як «голландська мавпа». Ці тварини населяють мангрові болота, ліси острова Борнео. Мають дуже великий ніс, при чому в самця він значно більший, ніж у самиціі. Коли мавпочка чимось роздратована або знервована, її ніс починає збільшуватись і червоніти. Дитинчатка народжуються чорненькими, із синіми мордочками.

   Міксина  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Міксина
Міксина – це риба, котра має довге вугроподібне тіло зі схожим на весло хвостом. Колір варіюється від рожевого до блідо-сірого, іноді з темними плямами. Рот без видимих ознак щелеп, проте навколо нього є щупальцеподібні вирости. Довжина риби – 40 см, найдовша особина мала довжину 127 см; деякі види міксин бувають маленькі – лише 18 см. Доросла риба виділяє слизьку клейку речовину, котра здатна за лічені хвилини перетворити відро води на в’язкий гель.

 Пурпурова жаба

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пурпурова жаба 

Пурпурова, або свинячоноса жаба – різновид великої земляної жаби, який відкрили у 2003 році. На вигляд – кавалок желеподібної маси пурпурового кольору. Жаба примітна маленькою головою з хоботом. За 150 мільйонів років тваринка практично не змінила свого вигляду. Вона часто трапляється у Західних Гатських горах в Індії.

   Риба-жаба  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Риба-жаба  

Риба-жаба сягає максимальної довжини 40 см. Це створіння може виживати у різних умовах, тому НАСА в 1997 році обрало серед інших тварин, щоб відправити у космос. Там на рибі-жабі вивчали вплив мікрогравітації.

www.Scienceray


Ключові слова: Аксолоть, тварина, краб-єті

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини