Створено першу в світі горілку без похмілля
- 02.08.2011 19:18
Південнокорейські учені з Чунгнамского національного університету встановили, що, якщо підвищити концентрацію розчиненого кисню в алкогольних напоях, то прискорюється обмін речовин.
Більш того, кисень відіграє важливу роль для організму в зниженні побічних ефектів від етилового спирту. Під час дослідження учені виходили з наступного: коль для окислення алкоголю до двоокису вуглецю і води організму потрібно кисень, то кисень у великому обсязі, напевно, може піднімати швидкість його переробки організмом. Очікування дослідників виправдалися.
Дія кисню вчені перевіряли на корейської горілці соджу, фортецею 20 градусів. В результаті вони встановили, що насичений киснем напій допомагав тверезіти приблизно півгодини швидше. Але найважливіше в цьому відкритті те, що при збереженні всіх покладених відчуттів ввечері на ранок голова не боліла, тобто ніякого похмілля.
Взагалі, шахи, шашки і навіть настільна гра доміно дозволяють добре проводити дозвілля і без алкоголю. Однак хто з працею представляє дозвілля без спиртного, тому можна порекомендувати новий напій. Експерименти південнокорейських вчених проводилися на продукт компанії Sunyang Co. І вона відразу ж скористалася відкриттям, випустивши на ринок соджу під брендом О'Lin. На сайті компанії про нього можна прочитати докладно. Він підноситься як напою, що допомагає прояснити мозок. Він нібито насичує енергією клітини тіла, підтримує здоровий вигляд і пружність шкіри.
Коментарі (0)
Другие новости:

- 18.04.2025 12:01

- 08.04.2025 17:07

- 07.04.2025 15:47
- 01.04.2025 16:49

- 01.04.2025 11:37
- 30.03.2025 13:09
- 29.03.2025 09:04

- 28.03.2025 17:49
- 26.03.2025 10:06