Весільні торти - 2010 від ПП Чоботар (Чернівці). ФОТО
- 02.08.2010 18:07Незалежно від розмаху весільного бенкету, всі ми знаємо, що жодне весілля не обійдеться без торта на весілля. Торта - вісник благополучного шлюбу, а прикраси зверху фігурками та квітами символ достатку, миру та кохання у родині. Сучасний торт на весілля, як правило, урочистої білого кольору. Хоча не виключені й інші варіанти. Те ж саме стосується форми. Вона може бути кубічної, трапецієподібної, хоча більшість пар все ж таки вважає за краще не експериментувати і вибирає круглу форму.
У Чернівцях існує гарний виробник тортів ПП Чоботар, де приготують торт будь-якої рецептури. Якщо весільний банкет влаштовується в ресторані, торт доставлять на свято безкоштовно.
Найцікавіший варіант - це, звичайно, багатоярусний торт торт на весілля. У цьому випадку кожен ярус можна зробити за окремим рецептом і таким чином, ви отримаєте не один, а відразу два, три, а то й чотири торта. До того ж такий високий торт виглядає набагато ефектніше, апетитніше і урочистіше. Прикраса торта на весілля теж важливий момент. Існують спеціальні їстівні і муляжні фігурки для прикраси святкових пирогів. Весільний торт можна прикрасити сердечками, дзвіночками, квітами, янголятками і звичайно, фігурками нареченого і нареченої.
Нехай ваша фантазія підкаже, яким має бути прикрасу, а майстри ПП Чоботар реалізують задуми у святковому торті. Як розповіла ресурсу Платинова Буковина кондитер виробника "ПП Чоботар," пані Ольга, найчастіше наречені замовляють багатоярусні торти, прикрашені квітами. Що стосується рецепту торту на весілля, то кондитери фірми готові виконати ваше бажання. Головне, щоб було красиво та зворушливо. Високий торт на весілля займає багато простору, тому його ставлять на окремому столику, щоб гості могли досхочу намилуватися цим шедевром кулінарного мистецтва.
Поради: після рясного вечері кращий низькокалорійний легкий десерт. Вага торта слід розрахувати залежно від кількості гостей. Врахуйте, що чоловіки їдять менше солодкого, а діти і жінки обожнюють «смачненьке». Отже, на одного чоловіка припадає приблизно 100-120г торта, а на жінку або дитину - 150-200г. Якщо торт з жирним кремом, горіхами, дозування потрібно зменшити на 15-20%.
Пригощання тортом розпочинається після закінчення весільного бенкету перед подачею десерту. Наречена разом з нареченим починає різати нижній ярус торту. Два перших шматочка - для молодих. Наречений і наречена відкушують по шматочку від порції один одного. Цим вони підтверджують свою згоду жити дружно і ділити всі радощі й негаразди подружжя. Потім знімаються верхні яруси торта, розрізаються і подаються гостям. А самий верхній - маленький - ярус дістається молодятам, які розділять його з друзями та родичами на другий день торжества.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 29.11.2024 09:02
- 25.11.2024 18:01
- 25.11.2024 17:44
- 21.11.2024 14:56
- 15.11.2024 13:14
- 15.11.2024 12:27
- 08.11.2024 11:46
- 07.11.2024 17:56