Ресторан "Гопачок" переміг у "Місячнику гурмана"
- 27.05.2013 16:14![Ресторан "Гопачок" переміг у "Місячнику гурмана"](/foto/news/gopachokpobeda_re.jpg)
У Чернівцях завершився конкурс "Місячник гурмана".
За результатами конкурсу Місячник гурмана, перемогу здобули страви та мистецтво сервирування ресторану "Гопачок", що на вул. Червоноармійській. Конкурсні дні включали такі конкурси: Смачна юшка (перші страви). М'ясо по-буковинськи - це добре та смачно! Рибний калейдоскоп. Буковинський сюрприз (фірмові страви).
В неділю в парку ім. Шевченка проводилася концертна програма, ресторан Гопачок представив страви української, буковинської кухні: бануш, шашлик, домашні ковбаски, сирну запіканку, капустяні пироги, хліб власного виробництва, узвар і багато інших смаколиків.
Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
Другие новости:
Ажурные блины на молоке по рецепту из поваренной книги 1956 года
Приготовьте нежные и ароматные блины по классическому рецепту, который знаком многим с детства.
- 03.02.2025 17:33
- 03.02.2025 17:33
![](/foto/news/2423444233322.jpg)
- 03.02.2025 14:25
![](/foto/news/2344112.jpg)
- 03.02.2025 11:19
![](/foto/news/3453452344.jpg)
- 03.02.2025 10:18
![](/foto/news/3453452344.jpg)
- 03.02.2025 10:17
Как приготовить нежный медовик за 30 минут без раскатки коржей: два простых рецепта
Быстрый медовик с наливными коржами — готов за 20 минут
- 01.02.2025 09:50
- 01.02.2025 09:50
- 31.01.2025 09:29
![](/foto/news/34234234442.jpg)
- 28.01.2025 10:48
Как правильно тушить капусту
Как легко и вкусно потушить капусту: три простых рецепта
- 27.01.2025 17:41
- 27.01.2025 17:41
Что добавить в котлеты, чтобы не развалились и были сочнее?
Идеальный ингредиент для рыбных котлет: сочность и форма без компромиссов
- 27.01.2025 15:50
- 27.01.2025 15:50