Розроблений новий програмний продукт – Дистанційний електронний курс «Системи управління якістю та внутрішній аудит

- 23.03.2009 10:50
Розроблений новий програмний продукт – Дистанційний електронний курс «Системи управління якістю та внутрішній аудит

Центром підготовки персоналу Української асоціації якості «ПРИРОСТ-Академія» разом з ТОВ «АКАДЕКС» розроблений новий програмний продукт – Дистанційний електронний курс «Системи управління якістю та внутрішній аудит (ISO 9001:2008)», спеціально призначений для фахівців, що займаються розробкою, впровадженням і забезпеченням функціонування на підприємстві систем менеджменту якості відповідно до міжнародних стандартів ISO серії 9000, а також корпоративних інтегрованих систем. 

Програма розроблена для надання інформаційно-теоретичної та практичної допомоги в межах підготовки внутрішніх аудиторів і фахівців таких кваліфікацій Європейської організації якості (EOQ):  
• Фахівець з управління якістю 
• Менеджер систем якості 
• Аудитор систем якості 
 
Гармонізована Європейська схема підготовки персоналу дає можливість випускникам ЦПП «ПРИРОСТ-Академія» підтвердити свою кваліфікацію, склавши іспити в Органі сертифікації персоналу УАЯ, і одержати сертифікати фахівців УАЯ, а також сертифікати EOQ, які визнаються в країнах ЄС. Ті фахівці, що бажають пройти перепідготовку за оновленою версією міжнародного стандарту ISO 9001:2008 з одержанням іменного сертифікату, також можуть використовувати даний програмний продукт. 
 
Почати навчання можна в будь-який час, як у складі групи, так й індивідуально. Ні бюджет (вартість навчання доступна навіть зараз, в умовах кризи), ні відстань (навчатися можна в будь-якому місці, де є доступ до Інтернету) не є перешкодами для проведення навчання. Можна також вирішувати корпоративні завдання, навчаючи співробітників з різних філій, підрозділів за однією програмою, на прикладах, актуальних для конкретного бізнесу. Наш програмний продукт є, по суті, своєрідним і ефективним абонентським консультаційним обслуговуванням з мінімальним бюджетом. 
 
У результаті навчання учасник курсу одержить: 
• системне розуміння вимог нової версії стандарту ISO 9001:2008, 
• відповіді на питання реальної практики з розробки, впровадження й супроводу систем менеджменту якості, 
• інтелектуальний фундамент для нових проектів, інноваційних рішень, які так необхідні для підвищення конкурентоспроможності організації. 
Для ознайомлення з демоверсією програмного продукту ласкаво просимо на сайт за адресою:
http://do.acadex.com.ua/login.php?lang=ru 

Відбулося перше засідання Оргкомітету 6-го Всеукраїнського з’їзду якості 
 
19 лютого 2009 року відбулося перше організаційне засідання Оргкомітету 6-го Всеукраїнського з’їзду якості, на якому були присутні 34 представника міністерств, відомств, громадських організацій, підприємств. За підсумками обговорення затверджені програма та інформаційні матеріали з’їзду, керівники робочих груп.

З’їзд проводиться раз на два роки. 
Організатори 6-го з'їзду: Українська асоціація якості, Український союз промисловців і підприємців, Держкомпідприємництва України за сприяння Міністерства економіки України, Міністерства промислової політики України, Міністерства аграрної політики України, Міністерства оборони, Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, Федерації роботодавців України, Федерації профспілок України, Національної академії наук України, УНК Міжнародної Торгової палати, Торгово-промислової палати України, ВГО ”Союз споживачів України”, інших державних і громадських організацій.

 
Перед учасниками засідання виступив президент УАЯ Калита Петро Якович. Він обґрунтував необхідність проведення такого масштабного заходу саме в період наростання кризи, наголосивши на загальнодержавному значенні проведення з’їзду саме тоді, коли питання якості і конкурентоспроможності підприємств впливатимуть не тільки на боротьбу за споживача, а стають чи не єдиним засобом до виживання вітчизняних підприємств, коли найкращі компанії світу намагаються охопити всі існуючі ринки.

 
Присутні обговорили організаційні питання, висловили свої думки і побажання щодо змін і доповнень до програми з’їзду. 


Ключові слова: Дистанційний електронний курс

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини