Саша Слон Єремічук з Чернівців. Що про нього відомо?

- 12.04.2021 10:43
Саша Слон Єремічук з Чернівців. Що про нього відомо?

Екс-депутат Чернівецької облради Віктор Довганич в ефірі програми «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь» розказав про те, хто в місті кришує сигаретний бізнес. «Всі знають, що контрабандою в Чернівцях зараз займається Саша Слон (Олександр Єремічук ), і зрозуміло, що його поставив Максим Бурбак. колишній депутат Чернівецької обласної ради від «Батьківщини» .

Віктор Довганич публічно підтвердив, що «Юра Кушнір зараз під «Слоном»» (приватним підприємцем Олександром Єремейчуком). Що слід читати: контрабандні потоки з-під колишньої Партії регіонів після Революції гідності перетекли під «Народний фронт». Колишній «регіонал» . Саша Слон - підствна фігура максима Бурбака. Юрій Кушнір перепідпорядкувався підставній фігурі Максима Бурбака «Слону», який, за словами Віктора Довганича, «кришує» сигаретний бізнес і контрабанду в Чернівецькій обл.

Для того щоб знати, хто займається контрабандою в Чернівцях, треба подивитися, хто купив новий Porsche Cayenne. Подивитися, хто поїхав на новому Porsche Cayenne, - і ми знаємо, хто у нас займається контрабандою. І ніякі начальники митниці, ніхто тут не має ніякого впливу. Максим Бурбак, кажуть, «поставив» - значить, все нормально », - розповів Довганич, який відомий взаємної нелюбов'ю з Бурбаком. 

Про Сашка Слона згадував журналіст Роман Данильчук, розповідаючи про депутата міськради Володимира Сехове: «Він їздить зараз на« Лексусі », що належить людині на прізвисько Слон.

Як відомо, Зеленський позбавив українського громадянства Олександра Єремічука 

Слон - відповідальний від Бурбака за контрабас і дах для цього контрабаса на Буковині та Закарпатті. І тут варто згадати, що на початку 2000-х років Сехов вже працював на Слона в «Київстарі». Збіг? Не думаємо". В інтернеті можна знайти фото, де Саша Слон разом з народним депутатом, екс-мером Чернівців Миколою Федоруком, нинішнім градоначальником Олексієм Каспруком, братами Максимом і Олексієм Бурбак, губернаторами Буковини і Закарпаття Олександр Фищук та Геннадієм Москалем.


Ключові слова: александр еримичук черновцы, слон єремічук олександр, контрабанда чернівці, максим бурбак

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини