Буковина - Дністер. Вадим Заяць та Андрій Пархоменко надали післяматчеві коментарі

- 18.07.2010 12:47
Буковина - Дністер. Вадим Заяць та Андрій Пархоменко надали післяматчеві коментарі

Головний арбітр – Олексій Лаврів (Івано – Франківськ), асистенти арбітра – Володимир Заровецький (Івано – Франківськ), Володимир Луцький (Калуш, Івано – Франківська область). Четвертий арбітр – Михайло Маланчук (Кіцмань, Чернівецька область), делегат ФФУ – Вадим Федоренко (Хмельницький).

«Буковина»: Олександр Чурілов, Сергій Басов, Петро Климус, Павло Іванов, Владислав Рудченко, Руслан Гунчак, Роман Дорош (Олег Керчу, 72), Олександр Донець (Валерій Блажко, 77), Євген Сантрапинських, Степан Маковійчук, Владислав Коробкін (Роман Степанков, 61). Запасні: Сергій Преснаков, Вадим Пислар, Сергій Шевцов, Іван Скорейко. Тренер – Вадим Заяць.

«Дністер»: Олексій Паламарчук, Валентин Вішталюк, Антон Хромих, Сергій Галюза (Дмитро Поспелов, 76), Вадим Лещук, Валентин Полтавець (Максим Булганін, 81), Дмитро Немчанінов, Дмитро Пархоменко, Костянтин Пархоменко (Василь Продан, 57), Олександр Степанишин (Олег Кошка, 64), Станіслав Лобан (Руслан Зубков, 54). Запасні: Олександр Лавренцов, Василь Гаврилюк. Тренер – Андрій Пархоменко.

Голи: Валентин Полтавець (14,54), Степан Маковійчук (45+2, 48).

Попередження: Дмитро Немчанінов (21), Вадим Лещук (30), Валентин Полтавець (35), Сергій Басов (53), Владислав Рудченко (87).


Свої виступи у першій лізі чернівецька «Буковина» розпочала домашнім матчем із командою Одеської області «Дністер» (Овідіополь). Цей колектив вже кілька сезонів виступає у першій лізі, і за словами свого лідера Валентина Полтавця, у цьому сезоні прагне потрапити у вищий дивізіон вітчизняного футболу. Вже на 14 хвилині зустрічі підопічні футбольного пілігрима Андрія Пархоменка спромоглися забити перший гол у матчі. Результативний удар на свій рахунок записав Валентин Полтавець, який використав передачу Станіслава Лобана. Через дві хвилини «Дністер» мав шанс збільшити свою перевагу в рахунку. Олександр Степанишин, який отримав передачу від Валентина Полтавця, завдав удару по «рамці» «Буковини». На «постріл» Степанишина зреагував Олександр Чурілов.

Під завісу першої половини зустрічі підопічні Вадима Зайця зуміли зрівняти результат. Новачок «Буковини» Євген Сантрапинських зробив простріл з лівого флангу, а шкіряна куля згодом потрапила до Степана Маковійчука (на фото), який зумів засмутити Олексія Паламарчука. На початку другого тайму той же Степан Маковійчук зумів вивести чернівецьку команду вперед. Воротар «Дністра» Олексій Паламарчук невдало увів м’яча у гру, а Степан, який підхопив шкіряну кулю, завдав влучного удару у лівий кут воріт гостей.

І все ж, «Дністер» зумів зрівняти результат. Знову на перші ролі вийшов Валентин Полтавець. Володар Кубка Швейцарії виконав штрафний з метрів 25 – ти, а Олексій Чурілов, на жаль, врятувати свою команду не зміг. Наприкінці поєдинку мав шанс принести перемогу «Буковині» Валерій Блажко. На жаль, відзначитися Валерію не вдалося. Остаточний рахунок зустрічі – нічия 2:2. Як наслідок, буковинці зуміли здобути перше очко в сезоні. Як зазначив після завершення матчу лідер «Дністра» Валентин Полтавець, буковинський клуб має чудові шанси закріпитися в першій лізі.

Після завершення матчу «Буковина» (Чернівці) – «Дністер» (Овідіополь) з представниками ЗМІ поспілкувалися головні тренери клубів – Вадим Заяць та Андрій Пархоменко.

Вадим Заяць, головний тренер ФСК «Буковина»: «Насамперед, я хочу подякувати нашим уболівальникам за підтримку у матчі з «Дністром». Щодо матчу, то ми протидіяли сильній команді, яка демонструє добротний футбол. На жаль, наша команда припустилася двох помилок, які ми не маємо права робити у серйозних поєдинках.

- У першій лізі серйозніші суперники, аніж у другому дивізіоні. Чи гратиме надалі «Буковина» на перемогу в кожному матчі ?

- Ми у кожному матчі гратимемо лише на перемогу. Хоча наша команда усвідомлюєте те, що у першій лізі нам протидіятимуть серйозніші суперники. Моїм підопічним необхідно ще багато працювати. Сподіваюся, що нам вдасться порадувати своїх уболівальників.

- У поєдинку з «Дністром» два м’ячі пропустив новий голкіпер «Буковини» Олександр Чурілов

- Ще раз наголошую: я вірю в Олександра Чурілова. Олександр - голкіпер високого класу. Ми переглядали інших воротарів, однак зупинили свій вибір на екс – голкіперові кіровоградської «Зірки». Зрештою, якби я не був упевнений у Чурілові, то він би ніколи не підписав контракт із нашим клубом.

- Ви будете підсилювати команду новими гравцями ?

- Зрозуміло, що я би не відмовився від підсилення складу своєї команди. Якщо у нас буде можливість запросити у команду футболіста, який зможе нам допомогти, то ми обов’язково звернемося до його послуг.

- З яких причин залишив «Буковину» Роман Ємельянов ? Чому у матчі з «Дністром» не поле не вийшов Сергій Шевцов ?

- Роман Ємельянов, то вже минуле нашого клубу. Переконаний, що для гравця футбол повинен бути лише на першому місці. Я давав Романові багато шансів проявити себе. Однак, у футболіста спорт номер мусить бути на першому місці, а не дівчата та інше. Щодо Сергія Шевцова, то хлопець потрапив, так би мовити, у психологічну яму. Ви ж знаєте, що до Шевцова виявляли інтерес інші клуби. Зокрема, донецький «Металург». У деякі колективи Сергій їздив на оглядини. Це все вплинуло на гру Сергія Шевцова. Зрештою, я розраховую на цього перспективного гравця.

Андрій Пархоменко, головний тренер «Дністра»: «Я вважаю, що сьогодні грали гідні одне одного команди. Підсумковий рахунок матчу – 2:2 відповідає співвідношенню сил на полі. Переконаний, що вболівальники отримали задоволення від гри обох колективів. Однак, у діях колективів було багато браку. Відчувалося, що хлопці переживали за результат двобою. Для тренерів гра також виявилася нервовою. І все ж, здобуття очка на виїзді – це для нас непоганий результат. Врешті – решт, це грає, аніж поразка».

- У Одеській області є дві пристойні команди – «Дністер» і «Бастіон». На жаль, останнім часом невдало виступає флагман футболу Одещини – «Чорноморець». Які, на Вашу думку, причини невдач цього колективу ?

- Гадаю, що з мого боку некоректно обговорювати те, що відбувається в «Чорноморці». Хоча одеський клуб має чудові умови для підготовки до зустрічей. Зокрема, чудову базу.

- Якої Ви думки про гру «Буковини»?

- Ми переглядали матчі за участю чернівецької команди. Зокрема, з луцькою «Волинню». Скажу, що у Вас досить пристойний колектив. Чесно кажучи, ми побоювалися Вашої команди. На мою думку, «Буковина» не загубиться у першій лізі.

Джерело: fcbukovina


Ключові слова: Буковина - Дністер, Вадим Заяць, Андрій Пархоменко

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини