Форма помади жінок - типи та особливості

- 02.07.2010 09:23
Форма помади жінок - типи та особливості

Чоловіки тисячі років намагаються зрозуміти жінок: по вибраному їй інтер'єру, по тому, який одяг і аксесуари вона віддає перевазі, і навіть по манері фарбувати губи. Неймовірно, але факт! Майже кожна жінка сточує помаду абсолютно по-своєму. Тим самим жінка несвідомо виражає свій внутрішній світ.  Хочете вірте, хочете немає, але на основі восьми різних способів сточування помади, учені створили цілу класифікацію жіночих типів характерів.

 1. Якщо помада довго зберігає злегка загострену форму, це говорить про те, що вона - людина практична, упевнена в собі і в міру консервативний. Вона завжди знає, чого хоче і що їй бракує. 

2. Якщо верх помади рівномірно закруглений, то про хазяйку такої помади цілеспрямована і холоднокровна особа. Своїми успіхами вона зобов'язана, в першу чергу, працьовитості і акуратності. Єдине, що їй дійсно бракує, так це відчуття гумору.

3. Верх помади невизначеної форми видає владарку неврівноваженого характеру. Будь-яка дрібниця може викликати її незадоволеність, проте вона приховує його під маскою самовпевненості і енергійності. До більшості людей така дівчина відноситься з недовір'ям. Любить романтику, красиві речі і принців в білих лімузинах. 

4. Якщо кінець стовпчика помади загострений подібно до олівця - це часто свідчить про егоїзм і схильність до самоспоглядання. Таку особу відрізняє зарозумілість і зверхнє 3. Верх помади невизначеної форми видає владарку неврівноваженого характеру. Будь-яка дрібниця може викликати її незадоволеність, проте вона приховує його під маскою самовпевненості і енергійності. До більшості людей така дівчина відноситься з недовір'ям. Любить романтику, красиві речі і принців в білих лімузинах. 

4. Якщо кінець стовпчика помади загострений подібно до олівця - це часто свідчить про егоїзм і схильність до самоспоглядання. Таку особу відрізняє зарозумілість і зверхнє зневажливе ставлення до думки інших. Вона нелегко сходиться з людьми з-за своєї завищеною самооцінки.

5. Господиня помади з плоским верхом оптимістка, їй чужі нудьга і смуток. Вона безпосередньяу відносинах з людьми і дуже легко знаходить спільну мову з оточуючими, проте іноді своєю прямотою вона може ненавмисно образити.

6. Форма заточеного олівця з відсутнім грифелем - дуже рідкісний тип зрізу помади. Оригінальний і характер її власниці. Вона - людина настрою, поривчаста, неврівноважена, легко що приходить в захват і відчай. Зазвичай весела і сміхотливі красуня, яка завжди знаходиться в центрі уваги.

7. Стертий з одного боку стовпчик помади видає жінку з багатою уявою. Вона діловито, відповідальна, здатна легко і витончено виражати свої думки, лояльна до недоліків інших, а їй самій чужі примхи будь-якого спрямування.

8. Помада у формі усіченого конуса, належить спокійній дівчині з легким вдачею. Вона відмінно розбирається в людях, а її єдиний серйозна вада - схильність заздрити чужій удачі.


Ключові слова: про що каже форма помади

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини