В Яремче проходитиме крайовий пластовий табір пташат. Розклад та вартість

- 28.05.2010 17:10
В Яремче проходитиме крайовий пластовий табір пташат. Розклад та вартість

Шановні пластові сім’ї, батьки з дітками (від 1,5 до 5 років) запрошуємо вас до участі в крайовому пластовому таборі пташат. Особливо запрошуємо сім’ї пластунів, які зацікавлені розвивати виховну програму пташат в своїх станицях та округах.Мета табору – сприяти гармонійному розвитку та вихованню дітей на виховних засадах і традиціях Пласту. Особливе завдання – сприяти підвищенню виховної кваліфікації батьків та обміну виховним досвідом між ними. Дати табору: 11-17 липня 2010 р. Заїзд – 11 липня (до 14.00.) Роз’їзд – 17 липня (по 14.00.). Всього – 6 повних днів.

Місце проведення: Карпати, курортне містечко Яремче Івано-Франківської області, на базі Реколекційного центру Монастиря монахів Студійського уставу св. Пророка Іллі УГКЦ. Програма табору для дітей передбачає заняття в різних напрямках розвитку і виховання дитини, фізичні, інтелектуальні, комунікаційні та мистецькі ділянки, прогулянки до карпатського лісу, до водоспадів, до скель Довбуша, до заповідника з лісовими звірятами, купання в басейні та гірській річці і ще багато цікавого.

Батьки беруть участь у програмі разом з дітьми і несуть повну відповідальність за їх безпеку. Участь у таборовій програмі є важливою, однак з поважних причин (втома, стан здоров’я тощо) батьки на свій розсуд можуть корегувати участь своєї дитини в заняттях, що відбуватимуться за розкладом.

Програма для батьків передбачає участь у спільних заняттях з дітьми під проводом інструктора і вечірні тренінги та дискусії з питань виховання у ранньому віці та розвитку сім’ї за участю фахівців. Побутові умови табору:

  • Табір розраховуємо на участь 55-60 осіб, близько 15 сімей. Окрім нашого табору на базі не буде сторонніх людей.
  • Триповерховий будинок з мансардою в гуцульському стилі.
  • Сподіваємося кожну сім’ю розмістити в окремій кімнаті. Є кімнати на 1-2-3-4-6 ліжок. 4-6-місні кімнати для великих сімей з двоярусними ліжками.
  • Кімнати сухі, світлі, добре провітрювані. В кімнатах є вішаки або шафи для одягу, тумбочки. Є можливість використовувати привезені електроприлади.
  • Холодна і гаряча вода цілодобово. Санвузли на кожному поверсі: по кілька умивальників, туалетів і душових кабінок. На нижньому поверсі окремо розташовано шість душових кабінок.
  • Харчування триразове + підвечірок в їдальні на першому поверсі будинку. Є можливість вільно користуватись холодильником, електрочайником і влаштовувати перекуски відповідно до потреб дитини.
  • Професійний медичний пункт та аптека знаходяться на відстані 100 м. від бази.
  • Територія бази обгороджена, простора, з чудовими гірськими краєвидами. Є сад, альпійська галявина, місце для вогнища і велика альтанка для проведення програми під час дощу.
  • На пішохідній відстані від бази  знаходиться дитячий майданчик, карпатський ліс, річка Прут з місцями для купання, пам’ятки природи та культури, продуктовий та сувенірний ринки, автостанція, церква. Є постійний мобільний зв’язок.
  • До бази веде асфальтована дорога. Є можливість поставити автомобіль на стоянку на території бази.
Фінансовий внесок за участь в таборі становить: 750 грн. на одну особу.
Він включає видатки на проживання (1 доба х 1 ліжко = 40 грн.) і триразове харчування (1 доба х 1 особа = 60 грн.) та видатки на підвечірки, участь в усіх таборових заняттях, мандрівках, екскурсіях, а також відзначку і книжечку з логотипом табору (150 грн. за весь табір).

За потреби, можливі фінансові пільги для батьків, які візьмуть активну участь у проведенні та забезпеченні програми табору (до 30%).

Безповоротна частина фінансового внеску становить – 100 грн. на одну особу. Цю суму потрібно буде перерахувати завчасно для бронювання місць на базі. Про це буде повідомлено в запрошенні. Для участі в таборі потрібно зголоситися до 8 червня 2010 року на електронну пошту:
keng@ukr.net.  Для цього заповніть і перешліть Сімейну анкету учасників табору (завантажити можна тут).

У разі якщо кількість зголошених перевищуватиме таборові можливості, перевага буде надана сім’ям пластунів, які зацікавлені розвивати виховну програму пташат в своїх станицях і округах. До 12 червня 2010 року ви отримає повідомлення про участь в таборі,  детальну інформацію про програму, денний розклад занять, поради щодо сімейного спорядження та інформацію про доїзд до місця таборування.

Будемо раді якщо ви долучитеся до організації та проведення табору: цікавими ідеями, підготовкою занять, виконанням таборових діловодств, забезпеченням загального спорядження, перевезенням виряду, залученням додаткових коштів тощо. Інформацію з цього приводу вкажіть в Сімейній анкету учасників табору.

Контакти для запитань і побажань:
  • Комендант табору: Ярина Яцун, тел. 8-067-536-94-37, електронна пошта keng@ukr.net

Ключові слова: яремче пластуни пласт

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини