Парад дитячих колясок «Мамочки UA-2 у Чернівцях. Програма

- 29.05.2010 18:52
Парад дитячих колясок «Мамочки UA-2 у Чернівцях. Програма

30 травня 2010 року о 12.30 у Чернівцях на майданчику між стадіоном «Буковина» та ЦПКіВ ім.Т.Г.Шевченка та в Парку культури і відпочинку    ім. Т. Г.Шевченка відбуватиметься соціальний проект “Парад дитячих колясок«Мамочки UA 2»», присвячений Дню захисту дитини.

Головною родзинкою свята буде «Парад дитячих колясок «Мамочки. UA»», де кожна мама зможе втілити в життя всі свої творчі задуми та фантазії щодо оформлення першого транспортного засобу свого малюка (звичайного дитячого візка,велосипедика) і перетворення його у  казкову феєрію та пройти центральною алеєю парку парадною колоною. Всі зареєстровані учасники параду гарантовано отримають подарунок від спонсорів та організаторів, адже дітки так люблять подарунки!

Парад дтских колясок - 2009. Видео и фото!
  • Захід проводитиметься в м. Чернівці вдруге і спрямований на підтримку позитивного іміджу молодої сім”і та створення сприятливих умов  для  розвитку   і  спільного        вдосконалення творчих здібностей у батьків та дітей.
  • Організатори свята зроблять все для того, щоб і дорослі,  і діти залишились задоволеними. Цікаві вікторини, ігри, сімейні фото, подарунки від організаторів, казкові герої-ведучі створять дійсно теплу атмосферу.
  • Кожен, хто завітає на свято, спостерігатиме приємну картину - зацікавлені очі батьків та задоволення й радість малечі. А що може бути краще за дитячий сміх?!  
  • Цікаві конкурси та розважальні зони підготують партнери проекту: «Сімейний клуб «Сім’я   від А до Я»,  ТМ « Оптимікс» від Житомирських ласощів, ТОВ «Кімберлі Кларк Україна».
  • Кожний екіпаж отримує в подарунок іграшку від Романа Хащука.
  • Програма проекту:
  • 11.30 – Реєсстрація учасників (майданчик між стадіоном «Буковина» та входу в парк культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка)
  • 12.30 – Початок програми (презентація команд учасників, конкурси.
  • 13.30 – Урочиста хода парадною колоною по центральній алеї парку
  • 14.00 – 16.00 – Визначення переможців та святкова розважально-концертна програма.
  • Приблизна кількість учасників 1000 чоловік.
  • Організаторами даного заходу є міська громадська організація «Громадський Актив Міста» спільно з ПП «Промо-студія», за сприянням Центрального парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.
  •  Велику подяку висловлюємо партнерам та спонсорам проекту : ТОВ «Кімберлі Кларк Україна»,  «Сімейному клубу «Сім’я   від А до Я», ТМ « Оптимікс» від Житомирських ласощів, ПП Хащуку Роману, приватному підприємству «Кур’єрська служба доставки 585-001».
  • Запрошуємо всіх до участі у даному заході!!! 
  •  

Ключові слова: парад колясок 2010

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини