Лазерна епіляція - за та проти. Поради від лікаря Л. Лакодей

- 15.05.2014 20:57
Лазерна епіляція - за та проти. Поради від лікаря Л. Лакодей

Бікіні-територія літа. Про лазерну епіляцію. І не тільки!

Салон Астра приносить жінкам радість

Проблема зайвого волосся на обличчі та тілі турбує багатьох - і жінок, і чоловіків, але про неї не прийнято говорити вголос. Та ми все ж таки поговоримо… з легким літнім відтінком - бікіні. 

Деталі та консультація: (099 ) 559-83-95.

Чоловікам подобаються учора поголені жіночі ноги не менше, ніж нам 3-денна щетина на їхньому обличчі, а може, і більше. Вони не люблять споглядати на жіночому тілі щось інше, крім гламурної білизни та яскравого купальника, і довге волосся їм подобається аж ніяк не під пахвами. У всякому разі більшості чоловіків, а всім іншим просто байдуже, майже байдуже. Не вірите - проведіть соцопитування серед своїх знайомих. Вони хочуть бачити нас досконалими, а ось яким чином досягти такої досконалості, їх не цікавить, «їх» - це наших співвітчизників. А ось що стосується французів, німців, американців, то їхні прогресивні уми вже протягом декількох десятиліть створюють, випробовують (на нас, жінках, звісно) і вдосконалюють технології усунення небажаного волосся на обличчі та тілі. 

 «Лазарна епіляція - це спосіб усунення небажаного волосся на обличчі та тілі методом селективного термолізу і спрямований на руйнування волосяних фолікулів». В основі лазерної епіляції-здатність меланіну, пігменту волосся поглинати світлову енергію, перетворювати її на тепло. Нагріта до 70 С волосяна луковиця руйнується.

Деталі та консультація: (099 ) 559-83-95.

Головні переваги лазерної епіляції:

Безкровність: немає необхідності травмувати тканини глою, як у разі електроепіляції, не залишає шрамів.

Безпечність: при порушенні цілісності шкіри ми збільшуємо ризик передачі інфекцій - СНІД, герпес, гепатит тощо. Це робить використовування безконтактних методів особливо актуальним. Лазерна епіляція  не залишає пігментних «темних» плям.

Ефективність: порівнюючи методи електро-, радіо-, фото - та лазерної епіляції, можна з усією ймовірністю констатувати можливість досягнення більш високих результатів саме при лазерній епіляції.

У деяких місцевих газетах та журналах час від часу з’являються публікації з запевненнями, що тільки фотоепіляція дозволяє позбутися будь-якого волосся, навіть білого, рудого, сивого та тонкого. Ми пропрацювали понад 4 роки на кращому фотоепіляторі Європи і можемо з впевненістю сказати, що таке волосся неможливо видалити не тільки за допомогою фото-, а навіть лазерної епіляції, тим більше, якщо йдеться про LHE-технології (лампові фотоепілятори)!!! Отож, шановні колеги, будьмо професійними і коректно чесними з нашими клієнтами.

Лазерна епіляція належить до останніх досягнень нашого часу. Вона потребує обов’язкового залучення додаткових знань з фізики, біології, імунології, ендокринології, дерматології, а також освоєння нових методик виконання процедури. Сьогодні не достатньо просто купити і підключити апарат. Необхідно знати всі його фізичні характеристики, біологічні ефекти, нюанси їхнього впливу при зміні хоча б одного параметра, але не обладнання визначає успіх процедури, а саме лікар і його вміння працювати з кожним клієнтом.

Звертаючись зі своєю проблемою, запитайте у лікаря, до якого класу належить апарат, тому що найвідоміші клініки Європи, Росії, України вже не використовують майже 5 років «лампові» фотоепілятори (SPA-Touch, LHE-технології) – це позавчорашній день, або, як ми кажемо, «Жигулі». Якщо Ви хочете їздити швидко, комфортно, надійно – то купуйте «Мерседес», бажано новий. А їздити на «Жигулях» і говорити, що це «Мерседес» - ну Ви мені вибачте»!!! Дуже обережно слід застосовувати рубіновий та олександритовий лазери, які мають обмеження у використанні за типами шкіри і кольору волосся для запобігання ризику опіків, особливо на темній та засмаглій шкірі.Та і діодні лазери мають суттєві відмінності у фізичних параметрах, а значить, і результат на одній моделі діодного лазера буде один, а на іншому інший. Директор салону Астра - лікар пані Лариса Лакодей розповідає: понад 6 років я працюю у цій сфері - досвід  багато важить.

Для отримання ефекту повного зникнення волосся застосовують кількаразові процедури на кожному місці з інтервалом 1-3 місяці в міру відростання волосся, залежно від індивідуальних особливостей клієнта й анатомічного розташування зони лікування може знадобитися від 4 до 10 сеансів.

Слід зауважити, що ділянки «бікіні» і «під пахвами» належать до зон високої чутливості до лазерної епіляції. У 95-97% випадків волосся випадає вже після першої процедури. Подразнення шкіри, запалення, фолікуліт, що виникають на фоні врослого волосся, є прямим показником до лазерної епіляції, оскільки після одного-двох сеансів запалення припиняється. Таким чином навіть одна процедура лазерної епіляції «бікіні» дозволяє Вам не голити цю ділянку на відпочинку, і завжди бути у формі, не тільки протягом одного місяця, але й цілого літа.

Антипігментні програми, які дозволять відбілити обличчя та отримати стійкий тривалий результат.

Мезотерапію обличчя та апаратну мезотерапію тіла (для зменшення об’ємів, лікування целюліту, підвищення пружності шкіри).

Пресотерапію – для зменшення набряків та важкості ніг, профілактики та лікування варикозної хвороби ніг. Міостимуляцію з торсіонним ефектом скручування волокон м’язів, яка використовується в післяпологовій корекції фігури, зменшення надлишкових жирових відкладень в проблемних ділянках, корекції другого підборіддя. Мікротокову терапію обличчя – з метою детоксикації, насичення киснем, ліфтингу та тонізації шкіри обличчя, а також програми «обличчя на вихід».

Дермотонію – депресомасаж проблемних ділянок тіла, який дозволяє зменшити об’єми, змоделювати силует, поліпшити тургор шкіри.

Фонофорез та ультразвуковий ліфтинг обличчя.

У лікарів салону Астра є досвід понад 7 років роботи з Диспортом, Ботоксом («ін’єкції краси»), контурними гелями, програмами біоревіталізації та понад 10 років у лікуванні вугрової хвороби, проблемної шкіри? 

У салоні Астра здійснюють фото- і лазерне усунення червоних судин, «зірочок», пігментних плям кистей рук та на обличчі. У салоні застосовують Elos-технологію – лазерної та радіохвильової підтяжки обличчя, другого підборіддя а також новітню технологію фраксельного омолодження шкіри обличчя, декольте, кистей рук.

Літо! Літо! Літечко скоро розпочнеться, і Вам хочеться бути гарними, впевненими, сексуальними. Хочеться? Так будьте такими!


Ключові слова: лазерная эпиляция советы

Коментарі (3)
Ася | 05.06.2014
будет супер!

Салон V.I.P.Естетік- | 27.07.2011
Подивіться на нашому сайті http://lara-lak.com/

Майбутній клієнт | 27.07.2011
А в яку ціну лазерна епіляція у вашому салоні???

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини