Мультисервісні мережі МТС незамінні в сільському господарстві

- 29.03.2010 19:39
Мультисервісні мережі МТС незамінні в сільському господарстві

Мультисервісні мережі МТС незамінні в сільському господарстві


Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про завершення будівництва корпоративних мультисервісних мереж для ряду компаній в Україні, бізнес яких заснований на сільськогосподарському виробництві.

МТС побудувала мережу IP MPLS для сільськогосподарської компанії МХП («Миронівський хлібопродукт», ТМ «Наша ряба»), а також забезпечила широкосмуговим Інтернет-доступом (побудувана VPN-мережа) агрокомпанію «Астарта» і виробника засобів захисту рослин МПП «Ерідон».

Одна з особливостей бізнесу сільськогосподарських компаній – велика рознесеність виробничих об’єктів відносно один одного. Такі об’єкти розміщені, як правило, в тих регіонах, де відсутні будь-які комунікації, а їх будівництво ускладнене. Тому ідеальним рішенням для організації єдиної інформаційної системи такої компанії є будівництво мережі IP MPLS, що дозволяє комбінувати оптоволоконні лінії з бездротовими радіорелейними лініями передач. Як альтернативний варіант, клієнту може надаватися широкосмуговий доступ в Інтернет з гарантовано високою швидкістю шляхом прямого підключення мережі корпоранта до транспортної мережі МТС. А вже в рамках цього підключення замовник самостійно розгортає власну мережу VPN.

«IP MPLS – це ідеальний спосіб швидко і якісно побудувати мережу для компанії, виробничі потужності якої розміщені в різних регіонах України і розташовані далеко від телекомунікаційної інфраструктури. Під цей опис потрапляють майже всі компанії, що випускають сільськогосподарську продукцію.

За допомогою IP MPLS технології такі компанії можуть організувати цілісний інформаційний простір, який забезпечить не тільки роботу єдиної системи виробничого обліку, а й єдине сховище документації, «базу знань» і т.п. І навіть більше того, наявність такого простору заощадить кошти на поїздки, оскільки дозволить співробітникам у режимі реального часу обмінюватися різного роду даними, проводити відеоконференції, здійснювати більш повну інформаційну підтримку виробничих процесів, підвищити оперативність контролю якості продукції та швидкість прийняття стратегічних рішень», – зазначив Олег Балабан, начальник департаменту маркетингу конвергентних послуг.

В оператора вже є гарний досвід в галузі будівництва мультисервісних мереж для низки інших компаній, наприклад для ГК «Верес», для якої схожий проект було реалізовано на початку минулого року. Серед інших користувачів рішень IP MPLS або VPN від МТС можна виділити такі великі компанії, як виробники алкогольних напоїв «Баядера» та «Олімп», компанія «АВК», великий виробник меблів «Технокредо» та ін.

Про мультисервісні корпоративні мережі

Компанія МТС-Україна є однією з небагатьох в Україні, яка надає послугу будівництва віртуальної корпоративної мережі на всій території країни незалежно від місця розташування об'єкта замовника.

Мережа IP MPLS від МТС-Україна забезпечує високу пропускну здатність і високу якість необхідних клієнту сервісів (IP-телефонія, передача даних, відеоконференцзв'язок, доступ в Інтернет). Подібний високий рівень обслуговування МТС-Україна можливий завдяки наявності у компанії однієї з найпотужніших у країні оптоволоконних транспортних мереж передачі даних. Немаловажним фактором також є забезпечення постійного моніторингу якості і працездатності послуг, що надаються технічними службами МТС.

Переваги рішення «під ключ» від МТС-Україна полягають в тому, що будівництво, технічне обслуговування та сервісна підтримка всіх елементів мережі IP MPLS забезпечується технічними фахівцями МТС-Україна протягом усього часу експлуатації мережі.

На етапі проектування клієнту надається інформаційна і консультативна підтримка з метою формування найбільш оптимального набору функціональностей, які повинна забезпечити єдина корпоративна мережа. Крім того, при необхідності МТС-Україна реалізує повний комплекс робіт з проектування та будівництва «останньої милі» до об'єкта замовника. При цьому для будівництва «останньої милі» застосовуються надійні і високошвидкісні технології (оптичні та радіорелейні лінії зв'язку) з інтерфейсом, необхідним для клієнта.

Крім цього, корпоративні клієнти, які вже обслуговуються в МТС і користуються іншими послугами компанії, отримують і ряд додаткових переваг під час впровадження подібних рішень – це додаткові корпоративні знижки, єдина точка обслуговування, єдиний рахунок на всі телекомунікаційні послуги та наявність персонального менеджера.






Ключові слова: МТС корпоративні мультисервісні мережі

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини