Буковина: повна кримінальна хроніка минулих вихідних

- 09.03.2010 15:18
Буковина: повна кримінальна хроніка минулих вихідних

По теме:

Як у с. Тисівці Чернівецької області БМВ потрапив у річку та його врятували бійці МНС. ФОТО

6 березня

Впродовж доби на території нашої області зареєстровано 14 злочинів. Зокрема, 10 крадіжок, 1 випадок вилучення зброї та боєприпасів, 1 злочин пов'язаний з незаконним обігом наркотичних речовин, 1 шахрайство. 6 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міста Чернівці, співробітники УМВС області встановили, що в одному із кіосків на вулиці Стасюка обласного центру у 29-річного жителя села Банчени Герцаївського району невідомий викрав мобільний телефон «Нокіа-8800», вартістю 4800 гривень. Вжитими заходами за скоєне встановлений 52-річний чернівчанин. Речові докази вилучено.

За добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій три учасники дорожнього руху травмовані.
На одній із вулиць села Бояни Новоселицького району 33-річний чернівчанин керуючи автомобілем "Сітроен", виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем "Мерседес-Бенц" під керуванням 35-річної жительки села Маршинці, та автомобілем "Мерседес-Бенц", під керуванням 49-річного жителя села Маршинці. В результаті ДТП 35-річна водій автомобіля "Мерседес-Бенц" зі струсом головного мозку, забоєм ліктьового суглобу, забоєм м'яких тканин голови та переломом ліктьової кістки, а також 10-річна пасажирка із забоєм грудної клітини і стегон та 14-річна пасажирка зі струсом головного мозку, забоєм м'яких тканин обличчя доставлені до центральної районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 488 порушень Правил дорожнього руху, з яких 25– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

7 березня

Впродовж доби на території нашої області зареєстровано 6 злочинів. Зокрема, 3 крадіжки, 1 випадок вилучення зброї та боєприпасів, 2 злочини пов'язані з незаконним обігом наркотичних речовин. 3 злочини правоохоронці Буковини розкрили.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку УМВС області на одній із вулиць обласного центру затримали автомобіль під керуванням 26-річного жителя села Тисовець Сторожинецького району, у салоні якого виявили та вилучили матерчатий мішок з набоями у кількості 59 штук, із яких 10 штук калібру 9 міліметрів, 49 малокаліберних набоїв та 20 грамів канабісу. Вилучені набої направлені на дослідження до Науково – дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 485 порушень Правил дорожнього руху, з яких 23– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

8 березня

Впродовж доби на території нашої області зареєстровано 15 злочинів. Зокрема, 2 грабежі, 7 крадіжок, 2 шахрайства. 9 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Вижницького райвідділу міліції звернувся 30-річний приватний підприємець, житель села Банилів, із заявою про те, що невідомий, шляхом вільного доступу з прилавку його магазину викрав мобільний телефон "Нокіа", вартістю 700 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Вижницького райвідділу міліції встановили за скоєне 18-річну жительку села Банилів.

57-річна жителька села Сербичани Сокирянського району звернулась до місцевого райвідділу міліції та повідомила, що невідомий шляхом вільного доступу з її подвір'я, викрав холодильну установку до автомобіля, вартістю 3500 гривень. Вжитими заходами працівники слідчо-оперативної групи Сокирянського райвідділу міліції по «гарячих слідах» за скоєне встановили та затримали трьох односельчан потерпілої. Речовий доказ вилучено.

До Шевченківського райвідділу міліції звернулась 25-річна чернівчанка із заявою про те, що на вулиці Червоноармійській біля зупинки "Рязань" невідомий шахрайським шляхом, під приводом поповнення мобільного рахунку на 300 гривень, розрахувався сувенірною купюрою, після чого заволодів здачею в сумі 195 гривень. Вжитими заходами працівники батальйону патрульної служби міліції по «гарячих слідах» встановили та затримали за скоєне 39-річного місцевого жителя.

За минулу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху травмований.
На одній із вулиць в селі Чортория Кіцманського району 24-річний житель села Карапчів Вижницького району, керуючи автомобілем "Фольксваген - Пасат" скоїв наїзд на пішохода, 74-річну місцеву жительку. В результаті ДТП потерпіла із переломом обох ніг госпіталізована до Вашківецької районної лікарні.

Джерело: СЗГ УМВС України в Чернівецькій області


Ключові слова: кримынал Чернівці Чернівецька область

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини