Рестораны: Где отпраздновать 8 Марта в Черновцах? Фото. Видео

- 04.03.2011 20:10
Рестораны: Где отпраздновать 8 Марта в Черновцах? Фото. Видео

8 марта мы отметим главный весенний праздник и поздравим всех женщин! Ведь женщина – это высшее достижение Творца, по красоте и изяществу не имеющая себе равных во Вселенной, без них жизнь была бы суровой и скучной. Мужчины ничего бы не изобретали, не творили и не создавали, им просто не для кого было бы стараться. Мужчинам еще предстоит множество дел: надо купить подарок для своей любимой и выбрать ресторан для праздничного ужина. Но как правильно выбрать ресторан, который понравится вашей половинке? Для того, чтобы Вам помочь мы подготовили обзор ресторанов города Черновцы. Просмотреть интерьеры ресторанов и заказать себе столик, позвонив по телефону, Вы можете прямо сейчас, прочитав эту статью и выбрав то, что Вам подходит.

Адреса: м. Чернівці, вул. Миргородська, 12-А.
Тел. для довідок (050) 512 87 71, (050) 805 61 01.
Вам запропонують скуштувати меню української та європейської кухонь. Шеф-кухар особливо рекомендує класичні страви: медальйони з телятини на пару з обсмаженими овочами
 
Адреса: вул. Заводська, 31. Тел. (0372) 558-111.
У нас можна чудово провести весілля, банкети, фуршети, дні народження, корпоративи, дитячі дні народження, відмітити будь-яку іншу визначну, святкову подію, або смачно поснідати, пообідати, або повечеряти. Молодятам після банкету ми безкоштовно надаємо розкішний весільний номер.
 
Ресторан День і ніч здивує вас своєю вишуканою кухнею. Тут ви зможете відчути атмосферу комфортного і дивовижного відпочинку, при цьому насолоджуючись стравами румунської, української та європейської кухонь. Для нас важливо донести Вам тонкощі кожної страв, приготованого з бажанням здивувати та принести задоволення.
 
Адреса: м. Чернівці, вул. вул. Галицький шлях, 46-Д
Тел. для довідок: (050) 154-00-52
Власники ресторана з гордістю представляють новий проект у Чернівцях - ресторан Піар (PR).
 
Ласкаво просимо відвідати ресторан "Шарм",
який створює атмосферу свята і урочистості!
Для Вас: затишний банкетний зал, орігінальний інтер"єр,
зручні меблі, смачна кухня.
 
Якщо Ви не побували у ресторані "Діана", не говоріть, що добре знаєте Чернівці. Тільки тут так повно і глибоко можна відчути казковий колорит середньовіччя і заглянути у дивовижний світ природи.

Restaurant"Diana" Chernivtsi
 
Кухня на різні смаки. Ресторан розрахован на 200 місць. Ресторан на природі, одразу за містом Чернівці. Вся їжа екологічно чиста, з приватних садиб. Подорожуючі можуть поснідати, пообідати, повечеряти.
 
Адреса: Чернівецька область, Хотинський район, с. Колінківці
тел. (050) 936-85-95, (050) 158-15-30, (03731) 4 71 08
Ресторан Юлліс представляє 3 зали.
 
Розважальний центр «Панорама-Чернівці» гостинно запрошує Вас відвідати ресторан Брістоль, де Ви маєте можливість відсвяткувати розкішні весілля та ювілеї, запальні вечірки з друзями та рідними, святкові випускні вечори, романтичні вечері, цікаві та веселі дні народження. Ви зможете запросити колег на різноманітні фуршети та корпоративи у просторому залі ресторану Брістоль і, навіть, провести ділову зустріч чи конференцію.
 
У ресторані "Фаберже" Вас та ваших гостей побалують вишуканними блюдами української та домашньої кухні, блюдами найсвіжішими, ситнішими, приготованими відповідно до православної традиції.
А пасторальні інтер'єри створять атмосферу добра і теплоти, яких деколи так не вистачає у нашому повному сучасності світі.
 
Тільки в ресторані "Кварц" для Вашого відпочинку
є така затишна територія біля гостинного залу для урочистостей,
де ніхто не потурбує Вас та Ваших гостів. Вишукане меню.
Вам сподобається наш ресторан!
 
Ресторан Андіно в Чернівцях - заклад, в якому поєднуються: якісне меню з величезним вибором страв, теплі відтінки красивого інтер'єру, оформленого з великою любов'ю, чудове обслуговування і відмінна обстановка затишного внутрішнього дворика.
 
Ресторан "Україна" воплотив у себе усе,
що може зажадати справжній Гурман. Вишуканий інтер"єр
в класичному стилі, легка музика та мистецькі створене меню-
ідеальне поєднання для справжньої насолоди.
Поціновувачи завжди знайдуть в меню улюблені страви та спокусливі новинки.
 
Адреса: м. Чернівці , вул. Енергетична, 12б.
Тел.: (0372) 56 71 19. (099) 027 12 42
Чи часто Ви стоїте перед вибором, де відзначити визначну подію в Чернівцях? Ресторан Цісар пропонує унікальні умови для святкування.
 
Адреса: м. Чернівці, вул . Ентузіастів, 2-д
Тел. (0372) 4-43-22, (093) 658-41-65
 
Атмосфера затишного Чернівецького ресторана "Дежавю" - це оазис
комфортного відпочинку, де завжди приємно провести час з коханим,
або у веселій компанії друзів та близьких. Ідеальне місце
для святкування різноманітних ювилеїв, днів народжень, вечірок,
весіль, коли за столом збираються почесні гості та дорогі серцю люди.
 
Бар-ресторан "Корал"– це досконале поєднання довершеного аристократичного стилю, смачної української та вишуканої європейської кухні.
 
Під липами. Корчма. Готельно-ресторанний комплекс
Адреса: с. Шипинці Чернівецької області, вул. Н.Яремчука, 17
Тел.: (03736) 447 49
 
Затишний ресторан, розрахований на 110 відвідувачів,
якій подарує Вам та Вашим гостям незабутнє свято.
 
До ваших послуг: простора зала, розрахована на 200 осіб, жива музика. Кафе-бар, сауна, басейни, кімнати відпочинку, більярд, літній майданчик, стоянка під охороною.
 
Ми 10 років на ринку. Ласкаво запрошуємо! Ресторан розрахован на 180 місць.
Запрошуємо відсвяткувати весілля, дні народження. Ми пропонуємо банкети, фуршети. Відсвяткуйте у нас весілля, ювілеї. Завжди є жива музика!
 
Ресторан має 2 зали, один з яких зроблен з масивного зрубу дерев цінних порід та має неповторну атмосферу! Європейська кухня. Великий вибір страв!
 
Новий, відкритий в травні 2010 року, ресторан "Георг Палац" розміщений на тихій затишній вулиці в самому престижному районі міста в серці старовинних Чернівців, біля державного університету (колишня резиденція митрополитів). З моменту відкриття ресторан займає особливе місце в мережі ресторанів міста. Просторий зал, який вміщує понад 200 осіб, є унікальним місцем відпочинку, як по класу інтер'єру і обслуговування, так і по чудовій якості кухні.
 
Прагнете подихати свіжим повітрям, помилуватися чудовою буковинською природою? cкуштувати вишуканих страв украЇнської кухні?
Таке місце є!Це комплекс відпочинку «Зелений гай», що розташований на березі озера в мальовничому селі Валя-Кузьмин, на Глибоччин
 
Смачні страви європейської та національної кухні готуються висококваліфікованими кухарями та подаються привітними офіціантами.
Контаки: Тел. (03733) 5-75-90, (097) 269 38 98
Адреса: с. Бояни, Чернівецька область, Новоселицький р-н, вул. Головна, 75
 
Найсмачніша, найвишуканіша та найдешевша кухня в Західному регіоні.
Професійний музичний колектив.
 
«Графська садиба» - це куточок вишуканої Франції у Чернівцях, де дивним чином поєднуються розкішна легкість французьського стилю та по-справжньому домашній затишок.
Меню ресторану складено з кращих рецептів балканської та європейської кухні. Завжди для клієнтів ресторану - страви з морепродуктів та морської риби.
 
Адреса: ул.Залозецкого ,97-Б.
У Чернівцях відкрито новий заклад - ресторан Камуфляж.
 
Адреса: м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 2ж.

Запрошуємо відпочити і відзначити Ваше свято! Європейська кухня. Зал на 100 чоловік. Жива музика. Працюємо з 11-00 до 00-00
 
Вишуканий ресторан у венеціанському стилі запрошує чернівчан, та всіх хто вирушає на відпочинок Турцію, Болгарію або Румунію, та їде у бік румунського кордону поснідати, пообідати, повечеряти. До Ваших послуг готель.
 
Затишний інтер'єр, різноманітність оригінальних блюд, високий рівень обслуговування стануть гідним антуражем для проведення будь-якого святкового заходу: весільного торжества, дорослого або дитячого дня народження, ювілею, корпоративної вечірки.
 
Бар- ресторан Ера ласкаво запрошує мешканців та гостей міста провести сімейні свята та приємні вечори з друзями, ділові зустрічі, та романтичні вечері закоханих у тихому та затишному ресторані ЕРА, який знаходиться у нашому мальовничому м. Чернівці по вул Комарова, 32-А
 
К вашим услугам большой зал ресторана на 120 человек, живая музыка, традиционная украинская и европейская кухни.
 
До Ваших послуг українська та турецька кухня

Страви з мяся: адана кебаб, шашлик з телятини, курятини, піца, шаурма, телятина з грибами, куряче філе з грибами, риба на гратарі, великий вибір салатів.
 
Адреса: м. Чернівці, вул. Південно-Кільцева
 
Клуб-ресторан Хард-Рок відкритий в 2005 році, знаходиться в самому центрі м. Чернівці.
 
Ресторан «Дельта» із залами для банкетів і фуршетів ідеально личить і для весіллів, і для статусного корпоративного свята. Наше меню – збори кращих блюд по вельми привабливих цінах.
 
Зручне місце розташування, концептуальний інтер'єр і приємні ціни зробили «Ізограф» улюбленим місцем відпочинку багатьох чернівчан та гостей міста. Якщо Ви хочете провести весільний банкет в ресторані, Новий рік, корпоратив, випускний вечір, чи шукаєте місце, де можна відпочити і послухати живу музику, - звертайтеся до «Ізографа». Ми цінуємо наших постійних відвідувачів і раді новим гостям!

Відвідайте нас за адресою: м. Чернівці, вул.. Університетська 7В, телефон – 52-43-72.
 
Ресторан розташований в самому серці оазису живої природи в центрі нашого мальовничого міста Чернівці. Вам запропонують страви національної української та європейської кухонь.
 
Ресторан КОРОНА,Чернівці
 
Komarova str.9а
Chernivtsi,Ukraine
8 (0372) 51 35 40
 
м.Чернівці
 
м. Чернівці, вул. Головна, 246 (висотка "Кварц")
Дискотека, кейтеринг, кальянна, бар , більярд, коктейль-бар
 
Ресторан ДНІСТЕР, Чернівці
 
Ресторан ПАНДА,Чернівці
 
Ресторан ПАНСЬКИЙ,Чернівці
 
Китайська кухня ПЕКІН, Чернівці
 
Корейська кухня АРІРАН,Чернівці
 
Ресторанний комплекс - це той чарівний куточок, де можуть здійснитися мрії та примхливі бажання.
 
Бар-ресторан КНАУС, Чернівці
 
вул. Руська, 521/18
м. Чернівці 58023
8 (0372) 54 57 36
 
Ресторан РАДУГА, Чернівці вул. Білоусова
 
Ресторан-бар РОКСОЛАНА, вул. Московської Олімпіади 6б.
 
Ресторан САВАНА, вул. Стасюка 5а.
 
Лісний узвіз, ресторан. 58000, м. Чернівці вул. Лісна, 2
 
Ресторан САДГОРА, вул. Перемоги 18.
 
Ресторан СЛАВА, вул. Богомольця 2
 
Бар-ресторан СЛОВЯНИ, вул. Благоєва 8а.
 
Ресторан СТАРЕ МІСТО, вул. Франка 7.
 
Ресторан-клуб СФЕРА, вул. Головна 130а.
 
Ресторан ТОВСТИЙ МЕЛЬНИК, вул. Комарова 28г.
 
Ресторан ТУРИСТ, вул. Червоноармійська 184. Тел.
 
Ресторан ЧЕРНІВЦІ,
 
Ресторан ЧЕРНІВЧАНКА, вул. Кобилянської 11/13.
 
Ресторан ЮТА, вул. пл. Театральна 2. Тел. 585904
 
Ресторан АНДІННА, вул. Кармелюка 78. Тел. 538908
 
ТОВ РЕСТОРАН БУКОВИНСЬКИЙ, вул. Головна 141.
 
Ресторан ВАТРА, вул. Кобилянської 5. Тел. 524083
 
Ресторан КИЇВ, вул. Головна 46. Тел. 525881
 
м.Чернівці вул.Ватутіна 1
 
Ресторан МАЕСТРО, вул. Українська 30. Тел. 528147
 
Ресторан КОРОНА, вул. Головна 205. Тел. 71434
 
Клуб HARD-ROCK, пл. Театральна 6. Тел. 522025
 
М. Чернівці
 
 

Ключові слова: Черновцы обзор ресторанов

Коментарі (3)
Яся | 06.03.2012
хороший ресторан Премьера что в Садгоре

Василина | 15.06.2011
Дуже Вам вдячна.

Алла | 14.06.2011
Были недавно на свадьбе в ресторане Аристократ. Интерьер очень понравился,хорошее обслуживание,отличная музыка.

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини