Привітання з днем захисника Вітчизни 23 лютого

- 23.02.2012 08:01
Привітання з днем захисника Вітчизни 23 лютого

День захисника Вітчизни офіційно відзначається в Україні з 23 лютого 1999 року

***

Шановні захисники Вітчизни! Дорогі ветерани!

Щиро, від усього серця вітаю Вас зі святом - Днем захисника Вітчизни. Насправді - небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія - Батьківщину захищати.

За Тарасом Шевченком, "у своїй хаті - своя сила, і правда, і воля", - то маємо обов'язково шанувати тих, чий святий обов'язок - захищати свою хату, боронити свою правду - своєю силою і своєю волею.

Сьогодні в кожному домі віддають данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив українську землю.

Захисників Вітчизни вшановує вся Україна. Та найбільша шана вам, дорогі ветерани.

Перед вами ми схиляємося, у вас вчимося любити Батьківщину.

Щиро зичу вам доброго здоров'я, довгих років мирного життя, уваги й турботи рідних та близьких.

***

Зі святом Вас, захисники Вітчизни!

23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Користуючись нагодою, хочу привітати Вас з Днем захисника Вітчизни, побажати міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника Батьківщини.

***

Не кожне зерня може стати плодом.
Не кожна капелька попаде в море.
Не кожен вітер стане буревієм.
Не кожна хвиля може стати штилем.
Не кожне слово в пісню попаде.
Не кожна правда може стати болем.

Нехай слова, що ми тут написали.
Про збуті та не збуті справи.
Вас у житті завжди минали.
Всі помисли завжди ставали.
На добро, на щастя, на любов!

Грошей побільше щоб завжди ставало!
І захищати Ви не розівчились,
Все те, заради чого народились!

Наснаги, сили та любові,
Вам до життя та до "лихої" долі!
Здоров’я в поміч, щастя в порятунок!

Дай Боже, довгий вік усім Вам у дарунок!

***

Вітаю Вас з Днем Захисника Вітчизни!

Подвиги захисників Вітчизни – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру у своїй країні та далеко за її межами. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.

Вітаю Вас з Днем Захисника Вітчизни!

Святом 23 лютого Україна вшановує мужність та відданість тих, хто відстояв її землю у воєнні роки, захистив від рабства і ганьби та у мирні роки охороняє її волю, честь і незалежність. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам!

Від усього серця бажаю Вам здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!

***

Шановні колеги!

Щиро вітаю всіх із справжнім чоловічим святом, історія якого сягає початку минулого століття, - Днем захисника Вітчизни!

23 лютого – визначна дата для всіх чоловіків, хто колись мав честь носити погони і військову форму, а також – для всіх жінок, які з тривогою і гордістю чекали на повернення з лав Збройних сил своїх синів, братів, коханих.

Ми виросли з цим святом, дорослішали й мужніли, беручи за приклад історію свого народу та його найкращих представників.

Попри зміну часів і політичних систем, нині 23 лютого, як і десятиліття тому, асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.

Тому сьогодні я вітаю весь славний колектив [назва організації] зі святом. Здоров’я, витримки й нових фахових висот, щастя і родинного затишку кожному з вас!

***

Студенте, вчись або День захисника Вітчизни стане твоїм професійним святом!

***

Дорогі співвітчизники! Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, - Днем захисника Вітчизни.

Свою вірність справі та заповітам героїв Великої Вітчизняної, полеглих і живих, ми покликані підтверджувати активною і свідомою участю в будівництві нової України – заможної, процвітаючої, знаної і шанованої у світі. Керуючись при цьому головним уроком війни і Перемоги, що її увінчала: великі цілі і великі здобутки по плечу лише єдиному, згуртованому народові, народові-патріоту.

Бажаю вам, шановні співгромадяни, а перш за все дорогим нашим ветеранам, щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у собі і своїй Вітчизні. Нехай надихає нас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє немеркнуча сила ратного подвигу.

***

Сердечно вітаю Вас з Днем Захисника Вітчизни – святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Цього дня ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків.

Від усього серця бажаю Вам миру, здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!

Джерело: vitau.org.ua


Ключові слова: вітання 23 лютого

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини