Стан проїзду дорогами України

- 20.02.2010 10:39
Стан проїзду дорогами України

За оперативними даними, станом на 13:00 19 лютого на території України в Закарпатській, Запорізькій областях та в АР Крим йде місцями невеликий дощ. У Чернівецькій, Хмельницькій, Луганській та Одеській областях - місцями невеликий туман. На решті території без опадів

На перевальних ділянках доріг в Карпатах йде дощ. В АР Крим на перевалах - без опадів. Проїзд забезпечений.

На автодорозі М-05 Київ – Одеса в Одеській області туман. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення у Кіровоградській області місцями засніжене, у Чернігівській області – снігова каша. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжений. У Чернігівській, Волинській та Хмельницькій областях - снігові перемети, у Вінницькій області місцями ожеледиця, у Миколаївській, Сумській та Донецькій областях – місцями сніговий накат.

Ускладнений проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Волинській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Луганській, Харківській, Львівській та Миколаївській областях. В інших областях проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 1412 механізмів та 2106 робітників. Крім того додатково працюють 8 одиниць техніки, залучені з інших організацій.

Волинська область

Через снігову кашу, місцями снігові перемети ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення (районні) до 11 населених пунктів у Володимир-Волинському, Горохівському та Локачинському районах.

Дніпропетровська область

Обмежений рух на автодорогах місцевого значення в Апостолівському районі - до 1 населеного пункту, у Васильківському - до 10, у П’ятихатському - до 13, у Криничанському - до 34, у Криворізькому - до 2, у Петропавлівському - до 4, у Софійському - до 2, у Широківському - до 4 населених пунктів.

Івано-Франківська область

На автомобільних дорогах місцевого значення ускладнено проїзд транспортних засобів у Городенківському районі до с. Уніж, с. Монастирок та с. Новоселівка.

Львівська область

Ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення у Бродівському, Сокальському та Золочівському районах до 9 населених пунктів.

Миколаївська область

На автомобільних дорогах місцевого значення проїзд транспортних засобів ускладнений до 18 населених пунктів у 7 районах області.

Полтавська область

Ускладнено проїзд транспортних засобів до 52 населених пунктів у 19 районах області

Сумська область

Ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 8 населених пунктів у 5 районах області.

Харківська область

На автодорозі державного значення Р-51 Харків – Красноград – Перещепине організовано рух по правій смузі. По лівій смузі (51 – 74 км) проводяться роботи по розчищенню автодороги від снігових переметів та розширенню проїзної частини. Організовано відведення руху на паралельно розташовану автодорогу Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Також внаслідок хуртовин, утворення переметів, тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення до 8 населених пунктів у 6 районах області: Богодухівському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Зміївському, Золочівському і Краснокутському.

Хмельницька область

Ускладнено проїзд транспортних засобів по автодорогах місцевого значення у 3 районах до 3 населених пунктів.

Чернігівська область

Ускладнений проїзд дорогами місцевого значення до 29 населених пунктів у 11 районах: Чернігівському, Городянському, Ріпкинському, Ніжинському, Прилуцькому, Талалаївському, Варвинському, Ічнянському, Менському, Бахмацькому та Борзнянському.

Луганська область

Ускладнений проїзд дорогами місцевого значення до 3 населених пунктів у 3 районах.


Ключові слова: дороги України 20 лютого

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини