Микола Томенко розповів про результати виборів та Віктора Ющенко

- 08.02.2010 14:37
Микола Томенко розповів про результати виборів та Віктора Ющенко

Один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко, заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко заявляє, що президентські вибори розвінчали міфи, якими оперувала у своїй передвиборчій кампанії Партія регіонів.

"Не дивлячись на те, що поки не підведені остаточні результати, однак вже попередньо можна сказати про кілька міфів, які не справдилися під час голосування", - заявив Микола Томенко сьогодні в ефірі 5 каналу.

Зокрема, такими міфами народний депутат назвав "фантастичну" перемогу команди Віктора Януковича над діючою владою. "Оскільки між першим і другим туром тиражувалася стратегія Партії регіонів як стратегія перемоги з перевагою щонайменше в 15%, то, якщо виходити з даних екзит-полів, 3-4%, м’яко кажучи, не відповідає такій стратегії", - пояснив Микола Томенко.

"Другий міф стосується так званої суспільної легітимності майбутнього Президента. За останні виборчі кампанії ми вперше не маємо цифри більшої, ніж 50%", - зауважив Микола Томенко, нагадавши, що поки що мова йде про неповні 49%.

І третім очевидним міфом, на думку народного депутата, є той факт, що "навіть, якщо допустити, що Віктор Янукович переможе в президентській виборчій кампанії, то за нього проголосує меншість областей України: максимально 9 областей та місто Севастополь. Натомість Юлію Тимошенко підтримали 16 областей та столиця України", - констатував він.
Микола Томенко заявляє, що команда Юлії Тимошенко здивована фантастичною працездатністю чинного Президента Віктора Ющенка між першим і другим туром голосування.

"Можна сказати, що так, як команда БЮТ в свій час "пропахала" на перемогу Віктора Ющенка, так Віктор Ющенко між першим і другим туром "пропахав" на Віктора Януковича", - заявив Микола Томенко сьогодні в ефірі 5 каналу.

Микола Томенко переконаний, що збільшення кількості виборців, які проголосували "проти всіх" – це, в тому числі, i результат задіяння Президентом ресурсу влади в західних регіонах на підтримку Віктора Януковича та заклики не підтримувати жодного з кандидатів.

"Це було для нас певною несподіванкою. Ми не думали, що Віктор Ющенко буде аж таким прихильником Віктора Януковича", - підсумував Микола Томенко.

Джерело: www.tymoshenko.ua


Ключові слова: томенко розвінчання міфів

Коментарі (1)
Вадим | 10.02.2010
"Можна сказати, що так, як команда БЮТ в свій час "пропахала" на перемогу Віктора Ющенка, так Віктор Ющенко між першим і другим туром "пропахав" на Віктора Януковича", - заявив Микола Томенко/ А вообще, оценивая ситуацию ЮВТ выиграла выборы. Работа в противостоянии с ПР, СП, Ющом, СМИ, + кризис+ эпидемия - и практически равный результат с ПР. И это без учета фальсификаций на Востоке и Юге.

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини