Проїзд дорогами України 8 лютого. Оперативна інформація

- 08.02.2010 09:22
Проїзд дорогами України 8 лютого. Оперативна інформація

Як повідомили Платиновій Буковині у Мінтрансзв'язку України, по всій території України для розчищення автошляхів та забезпечення проїзду працює більше 1300 робітників, задіяно 706 одиниць техніки

Унаслідок складних погодних умов ускладнено проїзд на автодорогах місцевого значення в Івано-Франківській (Коломийський район), Донецькій (Волноваський, Великоновосілівський, Володарський райони), Львівській (Сокальський та Радехівський райони) та Волинській областях (Локачинський, Горохівський райони)

За оперативними даними, станом на 8:00 8 лютого проїзд автомобільного транспорту на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах сніг, у Івано-Франківській області покриття доріг місцями засніжене, в АР Крим – без опадів. Проїзд забезпечений.

На дорозі М-05 Київ – Одеса по всій протяжності без опадів, покриття дороги в Одеській області місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

Покриття автошляхів державного значення у Кіровоградській, Черкаській, Івано-Франківській, Дніпропетровській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Одеській областях – місцями засніжене, у Полтавській та Миколаївській області – місцями накат, в Херсонській області – снігові перемети. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей засніжене, у Донецькій, Херсонській області та АР Крим місцями перемети.

Унаслідок складних погодних умов (випадання снігу та сильного вітру з утворенням переметів) ускладнено проїзд на автодорогах місцевого значення в Івано-Франківській (Коломийський район), Донецькій (Волноваський, Великоновосілівський, Володарський райони), Львівській (Сокальський та Радехівський райони) та Волинській областях (Локачинський, Горохівський райони).

Івано-Франківська область

Тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення в Коломийському районі до с. Богородичі.

Донецька область

Внаслідок складних погодних умов, зокрема, випадання снігу і сильного поривчатого вітру, виникли перемети в Волноваському, Великоновосілівському, Володарському районах - ускладнено проїзд на автодорогах місцевого значення.

Львівська область

Ускладнено проїзд на автомобільних дорогах місцевого значення в Сокальському та Радехівському районах області.

Волинська область

Станом на 8:00 ускладнено проїзд:

 

Локачинський район

1.С-030711 Замличі-Дорогиничі-Низькі Цевеличі (с.Залужне);

2.О-030745 Локачі-Хорів-Затурці (с.Войнин).

Горохівський район

1. С-030237 від дороги С-030208-Гектари-Антонівка (с. Антонівка);

2. О-030215 Новостав-Смолява-Берестечко до дороги Т-03-02 (с. Смолява).

По всій території України для розчищення автошляхів та забезпечення проїзду задіяно 706 механізмів та 1306 робітників

Станом на ранок 8 лютого з обмеженнями по льоду працюють порти Білгород-Дністровський, Одеса, Скадовськ.

Порушень у роботі залізничного транспорту не сталося. Продовжують працювати штаби залізниць, задіяно 2977 осіб та 23 одиниці техніки.

Аеропорти України функціонують в штатному режимі.

Внаслідок несприятливих погодних умов (ожеледиця, снігові замети) із затримкою проведено обмін поштовими відправленнями з 166 населеними пунктами АР Крим, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Львівської, Івано-Франківської та Херсонської областей.

Унаслідок ожеледиці, яка зруйнувала стовпи та опори, відсутній телефонний зв'язок у трьох відділеннях поштового зв’язку Житомирської області.



Ключові слова: стан доріг та перевалов Україна 8 лютого

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини