У Яценюка є все: і барські замашки, і хамство співробітників. Відео

- 10.01.2010 12:17
У Яценюка є все: і барські замашки, і хамство співробітників. Відео
 

Нестримний Арсеній – король дороги.

Андрій Пишний – заступник Яценюка, у своєму блозі днями написав про те, в якому він захваті від нових рекламних роликів свого шефа. Мовляв, всім так подобається, так подобається! Особливо відео про кортеж можновладця, для проїзду якого перекрили рух і змусили швидку стояти в пробці (хоча зйомки цього ролику вже критикували на УП).

Один з юзерів, замріяно прокоментував шедеври "фронтовиків": "Если бы не реклама, а так бы в жизни!".

Шановний користувач, не сподівайтеся! Це кіно.

В житті так не буває.

Бо я бачив, як поводиться на дорозі Яценюк.

Наші автошляхи якось перетиналися пару років тому. Арсеній Петрович тоді був спікером Верховної Ради, і їздив з роботи додому і навпаки, тією ж дорогою, що і я. Щоразу картина пересування Яценюка по Набережно-Луговій та Набережно-Хрещатицькій виглядала так: два джипи "Тойота Ленд-Крузер" на швидкості кілометрів так 110 на годину, розганяли "крякалками" та проблисковими маячками водіїв з крайньої смуги. Часом, перетнувши осьову, вони вилітали на зустрічну смугу, часом підрізали тих, хто не встиг сховатися в провулок і дати дорогу майбутньому "рятівнику країни".

(Всі ж пам'ятають випадок, коли
стиль водіння підручних Яценюка коштував посади грубіяну та перегонщику "Порше Кайєнів" Олексієві Кожі.)

Якось, порівнялись на перехресті...

Дивлюсь: поки водій Яценюка, як справжній ді-джей, то блимає кольоровими лампочками, то вмикає сирену, Арсеній Петрович спокійно сидить поруч на передньому пасажирському сидінні і гортає якісь папери. Жодних зауважень водію він не робив. Яценюку було не до цього – в цей момент він зосереджено думав про простих українців.

Після того, як молоде обдарування української політики стало простим нардепом, його манери мало змінилися. Офіс мого товариша знаходиться в тому ж будинку, що й головний офіс "Фронту Змін". Два джипи "Рейндж Ровер", які тепер возять Яценюка можна регулярно побачити на парковці бізнес-центру на Верхньому Валу 4в. Не важко розгледіти під радіаторною решіткою обох машин червоні та сині проблискові маячки. Машини стояли там і вчора.

Прочитавши допис Пишного, я взяв фотоапарат, щоб зняти справжнє ставлення команди Яценюка до привілеїв на дорозі. Тільки-но став діставати камеру – з'явилися охоронці, які своїми тілами закрили передок машини від об'єктива. Ну що, хіба вони гірші за Кевіна Костнера? Знімати не можна, кажуть, – приватна власність. Аргументи з приводу того, що машина стоїть в публічному місці і не схоже, що використовується оперативниками-правоохоронцями на "бодігардів" не подіяли. Не можна і край! Бачу, буде бійка. Навколо зупиняються випадкові перехожі. Підійшов хлопець, представився Євгеном – працівником прес-служби "Фронту змін".

Питає, чого мені треба. Кажу:

- Ваш бос пише про те, як класно, коли на дорозі всі рівні. А на ваших машинах стоять проблискові маячки. Ви ж – не пожежники і не швидка, навіщо вони вам?

- Арсеній Петрович – кандидат в Президенти, особа, яка охороняється Управлінням Держохорони. Це їхня компетенція.

- А що, співробітники Управління Держохорони їздять тепер на "Рейндж Роверах"?

- Ні, ну... кхе-кхе... гмм... хмм... А ви що, бачили, щоб Арсеній Петрович їздив на цих машинах? Він їздить взагалі на іншому транспорті.

- Тобто, це не його машини?

- Не його.

- І не "Фронту змін"?

- Так.

- Стривайте, а чого, ви як працівник "Фронту змін" захищаєте чиїсь чужі машини?

- Ні, ну... кхе-кхе... гмм... хмм... Ви краще не знімайте, це приватна власність, от що я вам скажу...

Поки ми розмовляли із співробітником прес-служби, водії пострибали в джипи і відігнали їх кудись на іншу вулицю.

Випадок з машинами Яценюка вкотре вже доводить, що ніяке він не нове й очікуване обличчя. У ньому достатньо всього, що вже остогидло за майже двадцять років української політики: і барські замашки, і хамство співробітників. І боротьба за владу не за допомогою рішучих вчинків та вирішення проблем людей, а в змаганні піар-кампаній. І святе переконання, що справжня політика – живе в телевізорі та на біг-бордах, а не на вулицях міст серед простих громадян.

Ось і пан Пишний половину запису в своєму блозі скаржиться на те, що їм дебатів не вистачає. Авжеж, дебати цінніше, ніж по-людські ставитись до звичайних водіїв.

А з іншого боку, може й добре, що в Яценюка є проблискові маячки на машинах.

Отак побачить якийсь водій кольорові лампочки кортежу і подумає: "О, свято наближається!"

З наступаючим, Арсеній Петрович!

Дмитро Гнап, Українська правда


Ключові слова: Яценюк видео хамство

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини