Як святкуватимуть Новий рік 2010 українські зірки?

- 20.12.2009 12:04
Як святкуватимуть Новий рік 2010 українські зірки?
Напередодні новорічних свят вітчизняний бомонд залюбки ділиться планами щодо святкування та згадує минулорічні торжества.

Адже це ще один спосіб повихвалятися перед прихильниками та колегами. Мовляв, он яка у мене фантазія, або що я можу собі дозволити.

Щоправда, з цікавими ідеями щодо новорічних свят у зірок тугувато. А новорічна ніч взагалі ділить вітчизняних селебретіз на дві когорти: тих, кого кличуть на корпоративи, і тих, про кого забувають.

Правда, є деякі артисти, які запевняють, що самі відмовляються від новорічного заробітку. Як, наприклад, співак Олександр Пономарьов.
"Останні десять років зустрічаю Новий рік вдома", - розповів співак.

"Хоча, можливо, цього разу, виходячи з політичної ситуації, зустріну його на Майдані з українським народом - також хороший варіант", - додав Сашко, який завербований у "зірковий колгосп" Тимошенко.

Пономарьов вже помізкував і щодо подарунків своїм друзям. Останні отримають від співака і його коханої Кусі торти, які не можна з'їсти.

Цієї новорічної ночї Пономарьов не проти заробляти гроші. На корпоративі у Тимошенко? 

"Торт" буде складатися з речей, які кожному стануть у пригоді в рік Тигра. Це всього лише натяк, тому що не хочеться розкривати усі секрети", - сказав артист.

А от найкращий Новий рік Пономарьов зустрічав з друзями на лижах:

"За одну хвилину до дванадцятої ми стояли на вершині гори. Щойно "бахнув" Новий рік, ми випили шампанського і почали п'ятикілометровий спуск".

Світить заробіток у новорічну ніч і Андрію Данилку - його Вєрка Сердючка вже вкотре розважатиме росіян.

"2010-й для мене настане в одному з московських клубів. І минулого року так було, і до цього... Останній раз був двома, певно, ще років десять тому", - зізнався автор відомої провідниці.

Та, за словами друзів артиста, перш ніж поїхати на святкові гастролі, Данилко обов'язково прикрашає ялинку в їхній студії звукозапису. А у подарунок Андрій любить отримувати історичні книги та документальні фільми.

Андрій Данилко вже давно не був у Новий рік вдома
Також відпрацьовуватиме гонорар співачка Руслана Лижичко.
"Де саме, поки не скажу", - напустила таємничості артистка.
Руслана розповіла, що разом з чоловіком Олександром Ксенофонтовим ретельно готує своє помешкання до свят.

"Ми з чоловіком дістаємо всі іграшки і прикраси, разом наряджаємо ялинку, скрізь вішаємо гірлянди. Ставимо біля комину Діда Мороза і цукерницю", - ділиться співачка, додавши, що дуже любить готувати святкові страви для друзів.

А от на Різдво Руслана поїде до мами, де співачці доведеться пройти справжнє випробування сили волі:
"Вона чудового готує, тож кожного року стіл ломиться від смачних страв. А мені так важко тримати себе в руках!".
Руслана буде співати на морозі?
Ще один творчо-бізнесовий тандем Таїсія Повалій та Ігор Ліхута поки не знає, як святкуватиме Новий рік.

"Можливо, будемо працювати. Є кілька пропозицій - це і Україна, і Росія, і Швейцарія. Якщо усі насправді виявляться не дуже цікавими, то будемо вдома", - пояснив Ліхута.

Він також зауважив, що Тая любить святкувати Новий рік у домашній обстановці і з усіма класичними атрибутами:

"Вона робить цілий тазик олів'є, причому сама відварює курячі грудки, варить овочі та яйця, підбирає якийсь спеціальний майонез, тобто підходить до цієї справи з почуттям, толком і розважливо".

Традиціоналісти Ліхута-Повалій і з подарунками не мудрують - просто дарують одне одному та близьким новорічні іграшки. Мовляв, вони крихкі та постійно б'ються, тож потрібні завжди.

"Новий рік - ще не привід дарувати шубу, машину чи квартиру в Ніцці", - зауважив Ліхута.
Ліхута на Новий рік не робить великих подарунків

Трохи інакше за артистів дивляться на новорічні свята політики. Дехто бреше друзям про свої плани, а хтось вважає, що це найкращий час для здійснення мрій.

Права рука київського мера Ірена Кільчицька за звичкою зустрічає Новий рік у Києві.

"Так повелося ще з часів моєї роботи в банку, коли я фізично не могла залишити місто, адже 31-го грудня - останній день звітності у банках", - сказала Ірена Реонольдівна.

Щоправда, навіть вдома мерській дамі важко дочекатися бою курантів.

"Розумієте, я звикла рано лягати спати, годині о десятій, хоча не завжди так виходить. А витерпіти до 12-тої! В результаті я зазвичай чекаю залпів салюту, бою курантів та іду спати", - зізнається Кільчицька.

До того ж, жіночка взагалі не дозволяє собі їсти у новорічну ніч:

"Я не їм після шостої і, хоча мій стіл ломиться від новорічних страв (а це обов'язково холодець, олів'є, мандарини), я ні до чого не торкаюся. А ось зранку відвожу душу!".

Кільчицька ледве досиджує до 12-ої ночі 

Окрім цього вже традицією стало для Кільчицької брехати друзям. Мовляв, ті постійно запрошують її зустрічати Новий рік разом, а вона каже, що вже запрошена в іншу компанію.

"І найцікавіше, мої друзі знають, що я нікуди не йду і роблять вигляд, що вірять у мої відмовки. А наступного ранку, коли продовжують телефонувати з привітаннями, а у мене відключений телефон, я вигадую, що не чула, не бачила... А сама в цей час дивлюся новорічні програми "Вогник", "Пісню року", - хвалиться своїми хитрощами Ірена Реонольдівна.

Та по-справжньому відривається Кільчицька вже після Нового року:

"Я обов'язково їду в гори - кататися на лижах, причому, незважаючи ні на кризу, ні на вибори, ні на вагітність. І цього року не зраджу своїй традиції".

Є свої традиції і у боксера Віталія Кличка: проводити Новий рік у сімейному колі. Причому десь у цікавому місці.
Кличко возить дружину і дітей в цікаві місця 

"Цього разу обіцяв дітям поїздку в Діснейленд у Флориді, вони з нетерпінням чекають. Заодно планую екскурсію, про яку мріяв старший син - у космічний павільйон NASA на мис Канаверал", - похвалився спортсмен.

"Кілька років тому я там побував - дотепер море вражень. Скажіть, хто у дитинстві не мріяв побувати всередині космічного корабля! Залізти у корабель багаторазового використання Space Shuttle, приміряти скафандр космонавта, спробувати їжу космонавтів з тюбиків - для дітей це буде чудовий подарунок на Новий рік!", - впевнений Кличко.


Ключові слова: Кільчицька Новий рік Клічко

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини