Які злочини та ДТП відбулися у Чернівцях та області 9-10 грудня

- 11.12.2009 18:55
Які злочини та ДТП відбулися у Чернівцях та області 9-10 грудня

9 грудня

Впродовж доби на території нашої області зареєстровано 25 злочинів. Зокрема, 1 незаконне заволодіння транспортним засобом, 18 крадіжок, 1 шахрайство, 1 злочин пов'язаний з незаконним обігом наркотичних речовин, 1 злочин по лінії економіки. 14 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

54-річна жителька смт Глибока звернулась до місцевого райвідділу міліції та повідомила, що з кабінету редакції районної газети невідомий, шляхом вільного доступу, викрав з її сумочки гаманець з грошима в сумі 210 гривень. Вжитими заходами працівники Глибоцького райвідділу міліції за скоєне затримали 15-річного жителя села Кам’янка.

До Хотинського райвідділу міліції звернулась 21-річна місцева жителька із заявою про те, що невідомий, шляхом вільного доступу викрав її гроші в сумі 356 гривень, які вона залишила без нагляду на робочому столі в приміщенні однієї з філій банківської установи. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Хотинського райвідділу міліції встановили, що крадіжку скоїв 45-річний житель районного центру. За даним фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 185 КК України - крадіжка.

За минулу добу в області зареєстровано три дорожньо-транспортні пригода, в якій один учасник дорожнього руху загинув, два учасники дорожнього руху травмовані.

У місті Кіцмань 37-річний житель села Давидівці, керуючи автомобілем "Фіат - Дукато", рухаючись заднім ходом скоїв наїзд на пішохода, 86-річну жительку районного центру. В результаті ДТП потерпіла від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події.

В селі Вербівці Заставнівського району 66-річний житель села Юрківці, керуючи автомобілем "ВАЗ-2101" скоїв наїзд на пішохода, 80-річного місцевого жителя. В результаті ДТП 80-річний пішохід із закритою черепно-мозковою травмою, переломом ноги госпіталізований до центральної районної лікарні.

36-річний житель міста Київ керуючи автомобілем "Мітцубісі -Ланцер" в селі Кліводин Кіцманського району, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 51-річного пішохода. В результаті ДТП потерпілий із черепно-мозковою травмою доставлений до центральної районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 480 порушень Правил дорожнього руху, з яких 30 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

10 грудня

 За  добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких два учасники дорожнього руху травмовані.    

     Неподалік села Лівинці Кельменецького району 44-річний житель села Козиряни, керуючи автомобілем "ВАЗ-2106" не впорався з керуванням  та  допустив  наїзд  на  дерево.  В  результаті ДТП 44-річний водій із закритою травмою грудної клітки, травматичним шоком госпіталізований до Кельменецької центральної районної лікарні.  

     На  вулиці Незалежності в місті Кіцмань 42-річний житель Тернопільської області, керуючи автомобілем "ЗІЛ-130" скоїв наїзд на  пішохода, 86-річного місцевого жителя, який переходив проїжджу  частину дороги на пішохідному переході. В наслідок ДТП потерпілий зі струсом головного мозку та перелом руки доставлений до Кіцманської центральної районної лікарні.  

     

Під час нагляду за дорожнім рухом  працівники Державтоінспекції Буковини припинили 469 порушень Правил дорожнього руху, з яких 24 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

Джерело: СЗГ УМВС України у Чернівецькій області


Ключові слова: новости Черновцов 11 декабря

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини