Элеонора Гройсман аферистка: в Броварах під час пологів померло немовля

- 21.12.2012 17:01
Элеонора Гройсман аферистка: в Броварах під час пологів померло немовля

У Броварах некваліфікована медична допомога привела до трагедії. Подружня пара з Броварів вирішила, що пологи пройдуть будинку. Як акушерки запросили жінку, яку розшукали через інтернет. Але ні тисяча доларів, які їй заплатили авансом, ні рекомендації друзів - не врятували їх малюка. Дитина загинула. Міліція вперше за кілька років порушила кримінальну справу за фактом незаконної лікарської діяльності. Репортаж - Дмитра Грузинського. 

Читайте также: расследование про деяния Элеоноры Гройсман

Ось той самий будинок, де подружжя готувалися до народження малюка. Тепер вони тут майже не буває. Як акушерки пара запросила жінку, яку знайшли через інтернет. Ось це - той самий сайт. Тут як і раніше рекламують якийсь сімейний клуб і запрошують клієнтів скористатися його послугами. Засновниця клубу і приймала пологи. Коли на місце прибули лікарі, її вже не було.

Володимир Шевченко, лікар амбулаторії села Погреби:

- Вона побачим, что мертва дитина и бістренько Пішла геть з будинку оглянули дитину, оглянули породіллю. Дитина булу мертвонароджена. Роженіці Надал Першу допомогу. На тій годину вже під'їхала карета швидкої допомоги, яка забрала ее для госпіталізації в пологовий будинок міста Києва.

За словами Володимира Шевченка, породілля перебувала на обліку в київському пологовому будинку. Але вирішила відмовитися від послуг професійних лікарів. Жінка, яка їх замінила, взяла за свої послуги тисячу доларів. Слідчі броварського відділу міліції зараз з'ясовують: чи була у неї взагалі ліцензія на медичну діяльність.

Юлія Барабаш, помічник начальника відділу зв'язків з громадськістю управління МВС в Броварах:

- Чи не перший рік вона працювала. Вона Займаюсь цією діяльністю ведеться перевірка и коли будуть усі дані у ПРАЦІВНИКІВ міліції, ми зможемо тоді Сказати: чи в неї є Ліцензії.

Поки ж броварська міліція порушила справу за фактом незаконної лікарської діяльності. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки. Як вдалося з'ясувати "Подробицям", жінка, яка приймала пологи, - ніколи не працювала ні в броварському пологовому будинку, ні в столичних. Біда в тому, нарікають фахівці, що приватні акушерки зараз дуже популярні, але їх діяльність ніхто не контролює.

Світлана Жук, доктор медичних наук:

- Хто приймає пологи ми не знаємо. Найчастіше це духовні акушерки, вони себе представляють як психологи, вони себе представляють як масажисти, але це не акушери-гінекологи, які можуть надати висококваліфіковану допомогу, якщо наступили якісь ускладнення.

Як вже встановили судові медики - причиною смерті дитини стала задуха під час пологів.

Дмитро Грузинський, кореспондент:

- Подружня пара, яка пережила смерть дитини, тепер ще не може і поховати його. Вже близько тижня вони ходять по різних інстанціях, намагаючись отримати свідоцтво про смерть. Без нього ховати дитину на кладовищі відмовляються.


Ключові слова: Элеонора Гройсман Израиль, мошенница доула, аферистка акушерка, домашние роды, роды дома Киев

Коментарі (1)
Артем | 07.11.2021
В конце 2012 года все украинские телеканалы и информационные сайты Украины сообщили о трагедии в городе Бровары Киевской области, где во время родов на дому умер ребенок. Лжеакушерка, как потом оказалось, не имеющая специального образования не смогла квалифицированно принять роды, и ребенок умер от удушья. После смерти ребенка, вколов роженице какие-то инъекции, принимавшая роды 42-летняя женщина сбежала с места преступления даже не вызвав скорую помощь. Пресс - секретарь Броварского ГУ МВД по Киевской области Юлия Барабаш сообщила, что после публикаций на интернет сайтах и статьи в газете "Факты и комментарии" от 23 декабря 2011 года, где в интересах следствия фамилия и имя подследственной, Элеоноры Гройсман, была изменена, в милицию обратились еще пять женщин, в разное время пострадавших от деятельности этой лжеакушерки с дипломом журналиста. Если вина Элеоноры Гройсман будет доказана в суде, ей грозит лишение свободы сроком на 3 года. "За незаконное занятие медицинской деятельностью"

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини