Монобанк, обман по лімітах на кредитках - що відбувається насправді?

- 26.07.2021 11:55
Монобанк, обман по лімітах на кредитках - що відбувається насправді?

Як стало відомо, користувачі жаліються, що змінюються ліміт по кредиткам Монобанк без попередження.

Monobank звинуватили в обмані з кредитними лімітами, які змінюються по кілька разів на місяць і урізаються в самий невідповідний момент.

Про неприємної ситуації в своєму негативному відгуку на порталі написала українка.

"Дорогий обманич Монобанк! Наша співпраця тривало близько 2 років, за які я розчарувалася в тобі повністю!", - написала дівчина.

Вона зазначила, що monobank надав їй кредитний ліміт на суму 10 тисяч гривень і вона почала користуватися грошима, але через кілька тижнів ліміт закрили і зняли пільговий період.

Довідково:

В Україні тепер стала популярна за деякими опитуваннями, кредитна карта monobank -  ця картка - новинка на ринку банківських послуг. Все оформлюється онлайн, вам навіть не треба йти до відділення. Користувачі активно користуються її привілеями та вже отримали пластикову карту  багато користувачів банку. Послуга кредитування має виключно позитивні відгуки та рекомендації за даними деякиї сайтів. Як не дивно, за словами реклами від представників банка Монобанк, кредитування в Монобанк має ряд переваг. 

Власники даної кредиткою мають такі умови:

Їснує користування грошима до 62 днів (але ця умова пропонується й іншими банками - наприклад, ПУМБ. Як заявляється у рекламних проспектах - ліміт по кредиту - 200 тис. Грн., але це звісно не для кожного користувача. 

Cashback до 20%.

За умовами кредитної картки, відсоток користування грошовими коштами складає 3,2% (на місяць).  Зауважимо тут, наприклад, у ПУМБ банку відсоток складає 2.99%.

Нараховується на залишок коштів на рахунку  до 10% на кошти, тобто - це на власні кошти, які користувач послугамищо залишилися на рахунку.

Також, у користувачів карток Монобанку є можливість здійснювати у мобільному додатку грошові перекази, і нараховувати кошти на мобільний рахунок, оплачувати послуги ЖКГ як кажуть у Монобанку - безкоштовно. Поповнення рахунку також без комісії.

Монобанк вказує у своїх рекламних матеріалах, що їснує мінімальна комісія при знятті коштів - але яка саме? Також, у банку запевняють, що зазначені персональні дані користувачів не розголошуються співробітниками банку та є конфіденційною інформацією .

Як й у інших банків, їснує та здійснюється швидке рішення   через 24/7 службу підтримки будь-якого питання . Є можливість зв'язатися з співробітниками у Вайбері, Телеграмі, тощо).

Також є обіцянки про кешбек. Але користувачі можуть обрати тільки 1-2 виду тих покупок, за якими буде здійснюватися кешбек (повернення коштів). Грошова компенсація складає до 500 грн. щомісяця.

А ось про те, що Монобанк обіцяє не змінювати кредитні тарифи, даних ніде ми не знайшли. Тому, користувачі можуть мати надії, але варто уважно читати  умови договору, який заключують з кожним окремим банком.


Ключові слова: монобанк кредити, монобанк обман, ліміт по кредиткам Монобанк

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини