Чи буде зростати Біткоїн? Наразі ні.

- 14.04.2020 12:09
Чи буде зростати Біткоїн? Наразі ні.

У середу, 15 квітня, біткоіни продовжив падіння, так і не пробивши рівень $ 7500.. Формування патерну «висхідний клин» було виявлено ще на початку квітня. Його підтвердження ми отримали 10 квітня, коли ціна вийшла за нижню межу «висхідного каналу».

На ринку також сформувався ще один ведмежий патерн «спадний канал». Підсумовуємо ефект патернів і отримуємо ведмежий сигнал на подальше падіння.

Патерни є лише частиною технічного аналізу. Дуже важливо знаходити і інші ринкові закономірності.

Середні ковзаючі є незамінними інструментами при комплексному аналізі ринку. Скориставшись середніми 50 і 200 (EMA 50, 200), ми можемо помітити як ціна стрімко пробила обидві ковзаючі 10 квітня, якраз коли підтвердився патерн «висхідний клин».

На даний момент ціна знаходиться під середніми ковзаючими, які часто можна використовувати як рівні опору і підтримки. Це є ще одним технічним аргументом на користь того, що біткоіни може продовжити падіння.

Тепер трохи про ринкову механіці і психології. Ми знаємо, що за рівнем $ 6500 знаходиться велика кількість ордерів стоп-лосс трейдерів, які відкрили довгі позиції (лонг). Їх ліквідація призведе до подальшого падіння. Зверніть увагу на зони, виділені квадратами. Так виглядають фази накопичення на зростаючому ринку. Там було багато покупок.

Після кожного істотного імпульсу формується флет, де трейдери, які не встигли зловити стрімке зростання, починають відкривати довгі позиції. До них також приєднуються і ті трейдери, які збільшують свої лонг-позиції, так як встигли зловити стрибок і за рахунок прибутку можуть дозволити собі підвищити ризик.

З огляду на азартність кріптовалютних трейдерів, багато ще й відкрили маржинальний позиції, тим самим піддаючи себе на можливий ризик ліквідації. На графіку я надав вам співвідношення коротких проти довгих позицій за даними від Bitmex. Зверніть увагу на сильний приріст лонг-позицій саме в ці періоди. На основі цього і робляться висновки, де зосереджені стоп-лосс ордера і де знаходиться зона ліквідації.

Фундаментальним аргументом на користь того, що біткоіни не готовий до зростання, виступає поширення пандемії. Чим довше люди будуть сидіти вдома, тим тугіше доведеться затягнути паски. Біткоіни є один з найбільш високоризикових активів на глобальному ринку, що ставить його першим в списку активів, які люди будуть продавати.

Поки ринок наповнений негативними новинами, рівень страху і невизначеності залишиться високим.

Кріптовалютний ринок вкрай волатильним. Застосовуйте основоположні принципи ризик-менеджменту. Чи не забуваєте про стоп-лосс і не завищувати ризики.

Увага!

Прогнози фінансових ринків та інші прогнози на цьому сайті є приватною думкою їх авторів. Поточний аналіз не являє собою керівництво до торгівлі.


Ключові слова: курс біткоїна прогноз

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини