Собака народилася з другої пащею в третьому вусі

- 18.02.2019 10:27
Собака народилася з другої пащею в третьому вусі

В американському притулку для бездомних тварин Oklahoma City Animal Welfare виявили собаку, яка народилася з другої пащею в вусі. Про це пише видання Daily Mail.

Дворовий пес по кличці Тоад (Toad) прибув до притулку у віці п'яти років. Працівники центру помітили на голові собаки третє вухо і направили його в довколишній рятувальний центр Mutt Misfits. Там фахівці ретельно оглянули тварину і виявили на місці «третього вуха» другу пащу.

Через деякий час у Тоад з'явився власник, Хізер Ернандес (Heather Hernandez), який розповів про особливості його вихованця. «Ми відразу зрозуміли, що вона не схожа ні на одну з собак, - згадує жінка. - Спочатку вона проявляла агресію, але вдома її поведінка змінилася ».

Незвичайною собаці провели операцію з видалення зубів, після якої неприємний дискомфорт, на думку лікарів, зник. Кілька зубів довелося залишити на місці, оскільки вони вросли в череп тварини. «Ми не впевнені, чи викличе вушна пащу неприємності в майбутньому, але на даний момент все добре. Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходження », - заявила господиня Тоад.

Друга пащу тварини не функціонує так само, як основна: у неї немає щелепи, яка могла б відкриватися і закриватися. «Там є щось схоже на губи, всередині яких утворюється слина», - прокоментувала Ернандес. Вона також додала, що, незважаючи на унікальність зовнішнього вигляду пса, його життя не схильна до небезпеки.

«Вона не здатна в повній мірі чути, бачити або відчувати запахи через аномалії на тілі, але в іншому вона здорова», - заявила американка. На закінчення вона зазначила, що Тоад дуже прив'язалася до нової сім'ї і весь час проситься полежати на колінах домочадців.


Ключові слова: собака з пастью в ухе фото

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини