Ринки м. Чернівці відкрили

- 13.11.2009 15:47
Ринки м. Чернівці відкрили

Карантин у місті триває. Ринки працюватимуть лише за умови дотримання маскового режиму
Поновити з 14 листопада у Чернівцях роботу непродовольчих ринків та пунктів продажу непродовольчих товарів на продовольчих ринках за умови суворого дотримання на цих об’єктах маскового режиму вирішено на спільному засіданні міської надзвичайної протиепідемічної комісії та штабу з протидії епідемії грипу, повідомляє Пресцентр міської ради Чернівців.

Усі пункти продажу на ринках зобов’язані щоденно проводити дезінфекцію відповідно до вимог органів держсанепідемнагляду.
До завершення епідемії на ринках заборонено здійснювати виносну роздрібну торгівлі поза пунктами продажу, на проходах, проїздах, входах. Заборонена також торговельна діяльність громадян з реалізації в нестаціонарних об’єктах кави, чаю, бульйону та іншої продукції власного виробництва.

Адміністрації ринків зобов’язано забезпечити наявність контейнерів для збору використаних захисних масок, а також .створити умови для реалізації масок відвідувачам.
До завершення епідемії не рекомендовано відвідувати ринки дітям. Адміністрації ринків зобов’язані про цю рекомендацію інформувати відвідувачів.

Перевізники, які обслуговують маршрути до МТК « Калинівський ринок» , зобов’язані забезпечити дотримання маскового режиму шляхом недопущення у салони автобусів пасажирів без захисних масок. У разі виявлення в салонах пасажирів без масок перевізників зніматимуть з маршрутів і притягатимуть до адміністративної відповідальності.
Адміністрації ринків спільно з підприємцями зобов’язані створити робочі групи, які здійснюватимуть контроль за дотриманням на територіях ринків маскового режиму, інших карантинних заходів та вимог міської надзвичайної протиепідемічної комісії , як підприємцями, так і відвідувачами.

Впродовж двох днів фахівці міськСЕС спільно з правоохоронцями, працівниками районних рад та департаменту економіки міської ради здійснюватимуть перевірку ринків щодо дотримання карантинних вимог. З метою оперативного притягнення до відповідальності порушників карантинного режиму на ринках будуть проводитися виїзні засідання адміністративних комісій районних рад. Вже 16 листопада роботу тих ринків, де виявлять порушення карантинного режиму ,буде знову припинено.
Міська надзвичайна протиепідемічна комісія зняла обмеження з роботи закладів ресторанного господарства, які було запроваджено з 1 листопада ц.р. щодо скорочення графіків їх роботи.
До завершення епідемії у місті заборонено проведення масових заходів, роботу нічних клубів, дискотек, культурно-розважальних закладів та комп’ютерних клубів. Обов’язковою є вимога дотримуватися маскового режиму в громадському транспорті, закладах торгівлі, сфери обслуговування та побуту , медично-лікувальних та аптечних закладах, банківських установах , інших установах та організаціях ,які надають послуги мешканцям.




Ключові слова: калинка працює ринок рынки в Черновцах

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини