Лохотрон від Януковича. Виборчий трюк «Подзвони Януковичу» – натуральне шахрайство.

- 06.11.2009 23:39
Лохотрон від Януковича. Виборчий трюк «Подзвони Януковичу» – натуральне шахрайство.

По всій Україні на біг-бордах, а також по телебаченню та інших засобах масової інформації особисто Віктор Янукович готовий допомогти кожному по вказаному в рекламі номеру телефону. Треба лишень подзвонити або написати на його персональному сайті. Якщо громадянин Україні, повіривши такій багатообіцяючій рекламі, яка нагадує славнозвісну рекламу МММ з Льоньою Голубковим, раптом захоче скористатись щасливим моментом, то його чекає розчарування. І слава Богу, що хоч Партія Регіонів не здогадалася зробити дзвінок платним, бо це вже би точно був кримінал. То чи треба зайвий раз Януковичу згадувати своє рецидивістьке минуле через якусь дрібницю з політичною рекламою.

Ніякого такого-сякого Януковича за запропонованими номерами телефонів ви не знайдете. Ніхто там Вам ні в чому не допоможе. Машину не подарують, квартиру не куплять, дітей в садок не влаштують. Це все брехня, що він вислухає, що він поможе. І ця брехня була задумана заздалегідь. Політтехнологи порадили так зробити, бо це виглядає красиво і при цьому жодної відповідальності за це не буде. «Я услышу каждого», - каже Янукович і це виглядає схоже на те, що від «головокружения от успехов» скоро Янукович оголосить сам себе Господом Богом. Бо він всіх чує, всіх бачить і як прийде до влади, то карати буде неслухняних якщо і не блискавками з небес, то електричним струмом регіонівських штурмовиків.

Наберіть телефон і переконайтесь, що почуєте голос не людини, яка так рветься до влади, а молоденької дівчини: «Спасибо, что вы позвонили на прямую линию Виктора Януковича. Какая Вас волнует проблема?».

Далі можете говорити все, що завгодно. Наймиліші будуть крокодилячі сльози про «ущемление языка». Вас правильно зрозуміють, що ви маєте на увазі не те, що вам десь язика дверима прищемило або ви на морозі лизали металеву трубу. Зовсім ні. Вас правильно зрозуміють, що мова йдеться не просто про язик, а про язик «русский».

Далі Вам просто буде необхідно залишити свої дані: прізвище, ім’я, по батькові, адресу проживання, домашній телефон, номер мобільного телефона у випадку, якщо Віктор Федорович захоче особисто з Вами поспілкуватись. Ото буде щастя!

Так от, через деякий час вам дійсно передзвонять, але не Янукович, а якийсь регіонал на підхваті, який запросить вас на зустріч. Але як потім з’ясується - не з Януковичем, а з відповідальним за агітацію. І якщо Ви хочете, щоб він Вам допоміг, то Ви зобов’язуєтесь допомогти йому стати президентом України. Ось така у них пряма лінія і робота на благо народу. Тобто народ, махайся далі сам.

Такою ж недобросовісною політичною рекламою грішать і інші кандидати на найголовнішу посаду в державі. Тигіпко, Литвин, Богословська і Яценюк в палатках – всі як один раптом вирішили допомогти. Таке враження, що над ними всіма сміється одна і та ж політтехнологічна фірма і за подібні поради косить з них немало грошей. Ну що ж, таких кандидатів не шкода – хай платять. Але слід нагадати, що згідно чинного законодавства подібні витівки попадають під визначення недобросовісної реклами, тобто, реклами, яка вводить або може ввести в оману споживачів реклами, завдати шкоди особам, державі чи суспільству внаслідок неточності, недостовірності, двозначності, перебільшення, замовчування, порушення вимог щодо часу, місця і способу розповсюдження. Особи, винні у порушенні законодавства про рекламу, несуть дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність відповідно до закону (Закон України «Про рекламу»).

Не дивно буде, якщо таке дріб’язкове порушення органи контролю за дотриманням законодавства про рекламу не помічатимуть. У них всюди свої люди, а тому що не зробиш для того, щоб своя людина стала президентом такої багатої країни, як Україна, в якій ще багато чого є красти і красти. А народ як був переляканим совком, так ним і залишився.

P.S. Ми навмисно не подаємо номери згадуваних телефонів. Кому треба, той знайде телефон і подзвонить, щоб переконатись, що все тут написане – правда.

Віктор Неврода



Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини