Нацполіція Буковини відзвітувала про півріччя роботи

- 11.07.2018 09:26
Нацполіція Буковини відзвітувала про півріччя роботи

Результати своєї діяльності правоохоронці розглянули напередодні на розширеній нараді керівництва Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Як зазначив під час наради керівник обласного відомства Анатолій Дмитрієв, пріоритетом у роботі працівників поліції, насамперед, є безпека людей, попередження та розкриття правопорушень. Зокрема, для більш ефективного реагування на звернення громадян цьогоріч на Буковині запрацював Ситуаційний центр. Його створення суттєво скоротило термін реагування поліції на правопорушення – з 10 до 2 хвилин.

Для стабілізації криміногенної обстановки на території Чернівецької області, підрозділи поліції постійно беруть участь у загальнодержавних профілактичних заходах. Крім цього, для протидії окремим видам злочинів на Буковині регулярно проводяться відпрацювання окремих населених пунктів зі складною обстановкою.

Від початку 2018 року буковинські поліцейські припинили діяльність шести організованих злочинних груп, затримали 26 наркоторговців, а також вилучили 47 одиниць нелегальної зброї і 3000 боєприпасів.

Значна увага приділяється покращенню матеріально-технічної бази поліції. Протягом минулого та поточного року буковинські поліцейські отримали новий автотранспорт, озброєння, засоби зв’язку й однострій. Також збільшено грошове забезпечення всіх категорій працівників: до 10 тисяч гривень для середнього складу та 7,5 тисяч – для молодшого.

Разом з тим керівництво обласного ГУНП посилило заходи внутрішнього контролю із запобігання корупції, дотримання дисципліни та законності. Як результат – 15 працівників поліції звільнено зі служби за допущені порушення, до 205 застосовано інші види дисциплінарних стягнень.

З метою уніфікації з патрульною поліцією всі працівники груп реагування територіальних відділів і відділень пройшли навчання та стажування в УПП. А в підрозділах превентивної діяльності запроваджено «скандинавську модель» забезпечення публічної безпеки і порядку під час масових заходів і створено групу «поліцейських-перемовників». Її учасники пройшли відповідну підготовку для протидії агресії та попередження застосування сили учасниками акцій.

Упродовж першого півріччя 2018 року було здійснено підбір і навчання понад півсотні нових дільничних офіцерів поліції. На початку липня вони урочисто склали Присягу поліцейського та вже приступили до виконання своїх обов’язків.

Наразі на території Чернівецької області проводиться операція «Літо». З 1-го червня по 31-ше серпня інспектори ювенальної превенції посилено працюють над тим, щоб під час літнього відпочинку діти були у безпеці, не порушували закон і самі не ставали жертвами злочинів.

«У другому півріччі ми продовжимо комплексне відпрацювання території області для покращення криміногенної ситуації», – наголосив Анатолій Дмитрієв. – «Ми не можемо стояти на місці й продовжуємо рух уперед. Ми активно запроваджуємо нові методики розкриття злочинів і готові приймати усі виклики часу».

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області 


Ключові слова: звіт нацполіції про роботу, нпу чернівецька область, поліція буковини

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини