Ринки м. Чернівці не працюватимуть ще три дні

- 03.11.2009 12:12
Ринки м. Чернівці не працюватимуть ще три дні


У зв’язку із тим що кількість хворих на ГРЗ та грип у місті не зменшується, міська надзвичайна протиепідемічна комісія 3 листопада вирішила продовжити заборону роботи непродовольчих ринків, в т.ч. МТК «Калинівський ринок», до 6 листопада включно, а також посилити контроль за дотриманням вимог епідемічного режиму у продовольчих секторах ринків, супермаркетах, усіх закладах торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг, засобах громадського транспорту .

Відповідно до постанови Головного державного лікаря області на час карантину керівники усіх установ,організацій, підприємств, усі суб’єкти підприємницької діяльності,які розташовані на території міста, зобов’язані забезпечити тричі в день проведення дезінфекції на усіх своїх об’єктах та приміщеннях. За недотримання цих вимог вони несуть персональну відповідальність.
Матеріали на суб’єкти господарювання, де вдруге буде виявлено порушення вимог епідемічного режиму, матеріали направлятимуться в прокуратуру, як це вже буде зроблено 3 листопада стосовно ринку « Рейтинг».
Що до тих об’єктів, де буде виявлено факти порушень маскового режиму та не здійснюватиметься дезінфекція, міськСЕС виноситиме постанову про призупинення їх роботи. Зокрема, за результатами останнього рейду такі постанови буде винесено стосовно супермаркету «Сільпо» та підприємства «Тарас».

Правоохоронним органам, районним радам та департаменту економіки доручено посилити боротьбу з проявами стихійної торгівлі.
На допомогу міськСЕС Буковинський медичний університет сформував групу студентів, які будуть залучатися до проведення рейдів у громадських місцях, об’єктах торгівлі та сфери побуту на предмет дотримання маскового режиму.

З огляду на те, що за останню добу, у міських профілактично-лікувальних установах на ГРЗ та грип захворіло 76 лікарів ( 7.2% загальної кількості лікарів) та 96 медсестер ( 5,3% загальної кількості медсестер), міська надзвичайна протиепідемічна комісія звернулася до Буковинського медичного університету з проханням забезпечити направлення лікарів-інтернів для допомоги на час епідемії дільничним лікарям.
Зважаючи на те, що у вечірній час на вулицях місця спостерігається багато дітей, вирішено сформувати рейдові групи з числа працівників міської служби у справах дітей, відділу кримінальної міліції у справах дітей, освітян, а також звернутися до молодіжних громадських організацій з проханням долучитися до цієї роботи.
 

Джерело: Пресцентр міської ради Чернівців


Ключові слова: ринки Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини