Концерт Бумбокс в Чернівцях 7 09 2017

- 07.07.2017 09:10
Концерт Бумбокс в Чернівцях 7 09 2017

Сьомого вересня, з концерту в Чернівцях, почнеться концертний тур Бумбоксу - "Голий Король". Турне присвячено виходу EP "Голий Король" і охопить 21 місто України. Бумбокс проїдуть від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода.

Концертний тур гурту Бумбокс "Голий Король" розпочинається 7 вересня 19:00 в Чернівцях, Літній Театр.

Андрій Хливнюк про осінній тур "Голий Король": "Декілька днів тому, в центрі міста Київ, перед камерами і під спалахи фотоапаратів ми, гурт Бумбокс, повідомили, що восени поїдемо в тур. Двадцять один концерт на підтримку нової платівки "Голий Король". Нажаль ніхто і ніколи не зможе пояснити, що таке бути в турі! В турах з нами відбувалось те, про що можна написати ще тацю альбомів - скуштувавши тур одного разу, ви стаєте турозалежними. В турі, здалеку, ви побачите всю жалюгідність мілких і безпідставних сварок з рідними. В турі стає очевидним, кого ви насправді любите і хто любить вас. Рік за роком і тур вам стає просто таки необхіден як ліки. Це шокова тУрапія. Ми їдемо в тур і кличемо всіх меломанів на наші концерти."

Організацією туру “Голий Король” займається івент-компанія Virus Music, на рахунку якої такі надуспішні проекти, як Global Gathering, Armin Only, Godskitchen, Пiратська Станцiя.

З 25 травня почався продаж квитків на концерти в Києві, Дніпрі, Полтаві, Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі, Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Рівному, Кременчуці, Ужгороді, Житомирі,Луцьку, Тернополі, Черкасах, Маріуполі, Харкові, Чернігові, Миколаєві.

Дмитро Чінь, маркетинг директор Concert ua: “Бумбокс – гордість української музики. Приклад успіху й тріумфу таланту. Працювати з ними честь для Concert ua та Virus Music.”

До EP "Голий Король" увійшло шість пісень: "Колишня", "Голий Король", "Болельщик", "Сталеві квіти", "Вечір в Ріо" - пісня, записана разом з гуртом O.Torvald та акустична версія пісні "Люди" у якості бонус-трека. 
"Голий Король" – це EP, п’ять пісень якого записані в Києві на студії "Бобіна" саундпродюсером Дмитром "Бобом" Хомулко, й одна, акустична версія пісні "Люди", у Василькові, на студії "На Хаті Рекордз", звукорежисером Алексом Крамером.

Реліз EP "Голий Король" відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах та у цифровому вигляді. Передзамовлення відкриті з середини липня.

В оформленні міні-альбому використані роботи Олексія Кондакова з серії "Повсякденне життя богів".

Квитки в касах міста!


Ключові слова: чернівці бумбокс, бумбокс чернівці 7 вересня, концерти чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини