Колвік - ресторан-палац з неймовірною аурою

- 02.08.2016 13:46
Колвік - ресторан-палац з неймовірною аурою

Інтерв’ю з директором ресторану "Колвік" Фіалкою Миколаївною Дедилюк

Пані Фіалко, розкажіть, з чого почалась історія успіху ресторану «Колвік»?

Фіалка Миколаївна: Ідея створення ресторану належить моїй мамі Вікторії Степанівні. Це талановита і мудра бізнес-вумен, сильна жінка, яка завжди у всьому досягає успіху, яка започаткувала власну бізнес-імперію в Чернівецькій області. Ресторан «Колвік» відкрився у 2000 році взимку, під Новий рік. З того часу багато чого змінилось — був розбудований цілий комплекс, наразі ресторан має витончений та стильний сучасний інтер’єр. Ми слідкуємо за модними тенденціями, крокуємо у ногу з часом. Меню ресторану «Колвік» - сучасне і представлене стравами української та європейської кухонь. Що стосується успіху ресторану, то він визначається в задоволених та вдячних клієнтах.

Яка концепція ресторану «Колвік»? Чим він відрізняється від інших закладів?

Ми пропонуємо нашим клієнтам справжні царські зали — ошатні та затишні інтер’єри. «Колвік» позиціонується як справжній ресторан-палац, де будь-яке свято буде красивим та незабутнім. Заклад цікавий нашим відвідувачам через смачну кухню, ошатні зали, гарну живу музику. 

 

Розкажіть про фірмові страви ресторану «Колвік».

Шеф-кухарі ресторану про понують скуштувати гуску в малиновому соусі, запечену свинину з вишнею, з десертів — смажене морозиво в пластівцях, а також королівське парфе, яке точно прийдеться до смаку гостям.

Які діють спеціальні пропозиції для гостей?

Молодятам до весілля ми даруємо номер в готелі. До весіль а інших урочистих подій пропонуємо гарні фуршети та оригінальні кенді-бари. Пропонуємо смачні та неймовірно красиві торти та тістечка власного виробництва. І найголовніше — у нас завжди доступні ціни! До нас приїздять люди з усіх куточків Буковини і повертаються ще. Персонал ресторану робить усе можливе, щоб зробити відпочинок максимально комфортним, а страви — смачними. Решту справи робить добра аура ресторану, про яку нам розказують самі люди. 

Що ви хотіли би побажати читачам нашого журналу?

Перш за все бажаю міцного здоров’я, успіху, достатку, гарного настрою. А для гарних свят ми вас запрошуємо до ресторану «Колвік»!

За матеріалами журналу "Петрівський ярмарок".


Ключові слова: ресторан колвік чернівці, інтерв’ю чернівці ресторани чернівців

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Шахраї ошукали буковинців на суму майже 73 тисячі гривень протягом минулої доби 30 квітня двоє заявників стали жертвами шахрайських дій
- 01.05.2024 11:13
Україна заявила про часткове відступлення від Європейської Конвенції про права людини У заяві зазначено, що під час воєнного стану можливі обмеження
- 30.04.2024 15:29
На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та розповсюдженні наркотиків На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та
- 26.04.2024 10:53
Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23

Всі новини