Колвік - ресторан-палац з неймовірною аурою
- 02.08.2016 13:46
Інтерв’ю з директором ресторану "Колвік" Фіалкою Миколаївною Дедилюк
Пані Фіалко, розкажіть, з чого почалась історія успіху ресторану «Колвік»?
Фіалка Миколаївна: Ідея створення ресторану належить моїй мамі Вікторії Степанівні. Це талановита і мудра бізнес-вумен, сильна жінка, яка завжди у всьому досягає успіху, яка започаткувала власну бізнес-імперію в Чернівецькій області. Ресторан «Колвік» відкрився у 2000 році взимку, під Новий рік. З того часу багато чого змінилось — був розбудований цілий комплекс, наразі ресторан має витончений та стильний сучасний інтер’єр. Ми слідкуємо за модними тенденціями, крокуємо у ногу з часом. Меню ресторану «Колвік» - сучасне і представлене стравами української та європейської кухонь. Що стосується успіху ресторану, то він визначається в задоволених та вдячних клієнтах.
Яка концепція ресторану «Колвік»? Чим він відрізняється від інших закладів?
Ми пропонуємо нашим клієнтам справжні царські зали — ошатні та затишні інтер’єри. «Колвік» позиціонується як справжній ресторан-палац, де будь-яке свято буде красивим та незабутнім. Заклад цікавий нашим відвідувачам через смачну кухню, ошатні зали, гарну живу музику.
Розкажіть про фірмові страви ресторану «Колвік».
Шеф-кухарі ресторану про понують скуштувати гуску в малиновому соусі, запечену свинину з вишнею, з десертів — смажене морозиво в пластівцях, а також королівське парфе, яке точно прийдеться до смаку гостям.
Які діють спеціальні пропозиції для гостей?
Молодятам до весілля ми даруємо номер в готелі. До весіль а інших урочистих подій пропонуємо гарні фуршети та оригінальні кенді-бари. Пропонуємо смачні та неймовірно красиві торти та тістечка власного виробництва. І найголовніше — у нас завжди доступні ціни! До нас приїздять люди з усіх куточків Буковини і повертаються ще. Персонал ресторану робить усе можливе, щоб зробити відпочинок максимально комфортним, а страви — смачними. Решту справи робить добра аура ресторану, про яку нам розказують самі люди.
Що ви хотіли би побажати читачам нашого журналу?
Перш за все бажаю міцного здоров’я, успіху, достатку, гарного настрою. А для гарних свят ми вас запрошуємо до ресторану «Колвік»!



За матеріалами журналу "Петрівський ярмарок".
Коментарі (0)
Другие новости:
Рютте зробив заяву про можливі строки мирної угоди та необхідність «перевірити Путіна»
Генеральний секретар НАТО Марк Рютте заявив, що саме
- 11.12.2025 14:53
Де шукати юридичний захист постраждалим від домашнього насильства
Як розпізнати, що йдеться саме про домашнє насильство
- 10.12.2025 20:37
- 10.12.2025 15:43
Коломойський зробив гучну заяву: на Міндіча було здійснено замах в Ізраїлі.
Коломойський зробив гучну заяву: на Міндіча було здійснено замах в Ізраїлі.
- 10.12.2025 15:25
Як діяти при погрозах або переслідуванні в соцмережах
Перш за все, важливо усвідомити: будь-які погрози в інтернеті — це
- 09.12.2025 14:31
Як не втратити себе в гонитві за ілюзіями - ідеали в житті людей
Неідеальні ідеали, або Як не втратити себе в гонитві за ілюзіями
- 08.12.2025 13:26
Росія продовжує атакувати Україну дронами: де загроза ударів сьогодні ввечорі?
Обстріли та наслідки
- 07.12.2025 20:43
- 05.12.2025 20:36
.jpg)
4 фишки iPhone, о которых стоит знать перед покупкой
На Буковині судитимуть водія, який спричинив ДТП з потерпілим