Румун перевозив через кордон повний бак цигарок

- 30.03.2016 10:49
Румун перевозив через кордон повний бак цигарок

На Буковині прикордонниками спільно з митниками виявлено чергову автівку, водій якої нашпигував сигаретами паливний бак.

Проводячи поглиблений огляд легкового автомобіля марки «Фольксваген», що прямував через пункт пропуску «Порубне» до Румунії спільно оглядовою групою за допомогою спеціальних засобів були виявлені сигарети марки «Winston» та L&M. Останні 23-річний румун приховав у паливному баку автомобіля шляхом поділу його навпіл.

Тепер через 100 пачок сигарет чоловік позбувся фольксвагена 2000 року випуску, який було вилучено та оцінено в 50 тисяч гривень.

Також, цієї доби охоронцями кордону відділу «Сокиряни» за порушення прикордонного режиму затримано двох осіб, що знаходилися в контрольованому прикордонному районі без документів.

Прес-служба Чернівецького прикордонного загіну в черговий раз нагадує мешканцям прикордоння, що у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.1998 року № 1147 «Про прикордонний режим» в межах відповідальності Чернівецького прикордонного загону визначено 9 контрольованих прикордонних районів, а саме: Вижницький, Герцаївський, Глибоцький, Кельменецький, Новоселицький, Путильський, Сокирянський, Сторожинецький райони Чернівецької області та Верховинський район Івано-Франківської області.

Згідно чинного законодавства у прикордонній смузі діє особлива система режимних заходів, які стосуються правил в’їзду, тимчасового перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб, провадження робіт, обліку та тримання на пристанях, причалах та ін.. Це, власне, і є прикордонний режим.

Контроль за додержанням прикордонного режиму у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі здійснює Державна прикордонна служба у взаємодії з органами внутрішніх справ.

Громадяни України та іноземці на територіях, де діє прикордонний режим, зобов’язані пред’являти відповідні документи, що посвідчують їхню особу та підтверджують законність перебування.

З метою виявлення порушень, уповноважені прикордонники та представники органів внутрішніх справ мають право, у разі потреби зупиняти та оглядати транспортні засоби.

Полювання у смузі місцевості між лінією державного кордону та лінією прикордонних інженерних споруд забороняється.

Крім того, авіаційні роботи, будь-яке будівництво, вирубка лісу, водокористування, геологічні, дорожні та інші дослідження в межах прикордонної смуги, а також гідротехнічні, землевпорядні, меліоративні та інші роботи, пов’язані із зміною водного режиму прикордонних річок, озер та інших водойм, відео-, кіно- та фотознімання місцевості, туристичні подорожі і стрибки з усіх видів парашутів проводяться тільки після інформування органу охорони державного кордону Держприкордонслужби, у зоні відповідальності якого провадиться така діяльність, із зазначенням початку і строку її провадження, прізвища, імені та по батькові осіб, що провадитимуть діяльність.

Прес-служба Чернівецького прикордонного загону


Ключові слова: контрабанда на кордоні, кордон з румунією Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини