Чернівці відвідали міжнародний туристичний салон UITM’2015

- 07.10.2015 09:35
Чернівці відвідали міжнародний туристичний салон UITM’2015

У Києві відбувся 22-й Міжнародний туристичний салон «Україна» – UITM’2015. Ця туристична виставка є однією з найпотужніших в Україні, з року в рік набуваючи все більшого визнання серед фахівців туристичного бізнесу України, країн СНД, близького та далекого зарубіжжя. Найбільші туристичні компанії об’єдналися на головну осінньому подію ринку подорожей, щоб знайти ефективні шляхи взаємодії.

У Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній було представлено понад сто компаній з 18-ти країн світу, серед яких: Аргентина, Албанія, Болгарія, Угорщина, В’єтнам, Грузія, Домініканська Республіка, Індія, Італія, Литва, Мальдіви, Палестина, Польща, Словаччина, Тайланд, Туреччина, Франція, Україна. Про культурні аспекти деяких країн світу відвідувачі зможуть дізнатися від безпосередніх представників Аргентини, Албанії, Болгарії, Угорщини, Домініканської Республіки, Індії, Литви, Палестини, Таїланду, Туреччини на національних стендах цих країн.

Незаперечним доказом розвитку внутрішнього туризму в Україні є той факт, що на виставці свій колорит традиційно презентували різні куточки нашої країни – Західний регіон (Закарпатська, Львівська, Чернівецька, Волинська, Тернопільська та Івано-Франківська області), Центральний регіон (Сумська та Запорізька області) та місто Київ.

На виставці було представлено всі сегменти туристичної індустрії, які відкривають осінньо-зимовий сезон відпочинку, нові туристичні маршрути, бонуси та цікаві пропозиції.

Цьогоріч Чернівці презентували себе на окремому виставковому стенді, на якому біля тисячі відвідувачів отримали вичерпну інформацію, оновлені презентаційні матеріали про можливості осінньо-зимового відпочинку у Чернівцях та регіоні.

За підтримки Чернівецької міської ради всі зацікавлені місцеві представники туристичного бізнесу мали можливість презентувати свій туристичний продукт, серед яких – туристичні оператори «Квітка Буковини», «Мега Тур», турагенство Марії Драпатої, гірськолижно-туристичний комплекс «Мигово», відпочинково-оздоровчий комплекс «Хутір Тихий», ПП МОСТЕЦ «Садниста» та Чернівецьке екскурсійне бюро. Під час виставки туристичні організації та компанії мали змогу провести ділові зустрічі, підписати контракти та отримати аналітику ринку туристичних послуг.

Справжньою родзинкою стенду Чернівців стали мініатюрні копії культових споруд міста від чернівецького архітектора-художника Андрія Гергележиу.

У рамках виставки відбулася зустріч її учасників з начальником відділу розвитку туризму Мінекономрозвитку України Іваном Ліптугою, на якій обговорювалися нові стратегічні напрямки розвитку туристичної галузі в Україні, зокрема необхідності створення НТО – національної туристичної організації, національної мережі туристичних брендів, єдиного туристичного порталу країни з метою об’єднання зусиль щодо активного розвитку в’їзного та внутрішнього туризму.


Ключові слова: UITM’2015, туристична виставка в Києві UITM’2015, Чернівці туризм

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини