Утеплення в Чернівцях - поради фахівців

- 27.09.2015 15:32
Утеплення в Чернівцях - поради фахівців

Утеплення сьогодні – одна з найактуальніших проблем для власників не лише новозбудованих, а й реконструйованих будівель. Сьогодні при постійному зростанні ціни на газ та енергоносії це дуже актуально, можна досягти значного економічного ефекту та комфортності завдяки застосуванню. Для вас - поради від відомого профі в утепленні - компанії Тепловер. Утеплення в Чернівцях - поради фахівців

Контакти: Адреса: м. Чернівці, вулиця Комунальників, 6, 
Телефон: 0372 902 927,  (050) 338-29-27

ЕКОВАТА, ВЕРМИКУЛІТ та ПЕРЛІТ.

Ці будівельні матеріали зберігають тепло, одночасно підвищуючи рівень вогнезахисту та звукопоглинання .
ЕКОВАТА – унікальний, екологічно чистий і недорогий, тепло- і звукоізоляційний матеріал.
Завдяки своєму складу, матеріал абсолютно безпечний у виробництві, монтажі та експлуатації. Він відмінно забезпечує опір розвитку вогню, не гниє, не пліснявіє, перешкоджає розповсюдженню гризунів, не дає усадки протягом всієї експлуатації. Ековата володіє відмінними звукопоглинаючими властивостями.

За співвідношенням ціна/якість є відмінною альтернативою широко розповсюдженим матеріалам – мінеральним, базальтовим ватам, скловатам, керамзиту, екструдованому та звичайному пінополістиролу.

ПЕРЛІТ – незамінний екологічно чистий матеріал для утеплення вже існуючих будівель і для нових, споруджуваних, які мають пустотілі стіни.

Ціна його найнижча в порівнянні з аналогічними матеріалами.

Перліт має свої переваги:

* Безпечний для застосування всередині житлових приміщень.
* Відповідає сучасним нормам пожежної безпеки, бо не горить.
* Довговічний.
* Не вимагає попереднього вирівнювання основи.
* Екологічно чистий, повністю відсутні шкідливі хімічні елементи.
* Не викликає алергічних реакцій, подразнення шкіри.
* Має високу паропроникність, що дозволяє стінам «дихати».
* Комахи і гризуни абсолютно байдужі до перліту і виробів з нього.
* Не гниє.
* Стійкий до перепадів температур.

Коофіціент теплопровідності 0,043 ... 0,053 Вт / м * К.
Робоча температура використання матеріалу від -273 * до +900 * С.
Перліт – це продукт взаємодії обсидіану, або «вулканічного скла», з водою. Спучений перліт виходить у результаті нагрівання в печах при температурі 900-1000 ° С. Спінений мінерал – сипучий, пористий, рихлий, легкий, довговічний. Пов’язана вода, що входить до складу перліту при високій температурі миттєво випаровується і створює пористу структуру, збільшуючи при цьому обсяг від 4 до 20 разів! Перліт виключно вогнестійкий і витримує високі коливання температури. Мінерал хімічно нейтральний, біологічно стійкий і абсолютно нетоксичний.

Також у продажу є вся лінійка продукції торгової марки ТЕПЛОВЕР, на основі природніх, єкологічно чистих наповнювачів, таких як вермикуліт і перліт, що володіють високими тепло-звукоізоляційними характеристиками:

* Штукатурка Light – для теплоізоляції вертикальних і горизонтальних поверхонь, для внутрішнього і зовнішнього застосування.
* Штукатурка Standart – для безшовної теплоізоляції стін приміщень, балконів, віконних і дверних відкосів. Використовується як всередині, так і зовні.
* Штукатурка Lime – бактерицидна вапняна суміш для внутрішніх робіт, полегшена перлітом.
* Штукатурка Premium + – гідрофобна теплоізоляційна суміш для вирівнювання та декорування стін з енергоефективних матеріалів та її захисту від впливу вологого навколишнього середовища.
* Набриск – з тепловою добавкою, для підготування внутрішніх і зовнішніх стін перед нанесенням штукатурки та збільшення сили зчеплення з основою.
* Шпаклівка – для вирівнювання стін, усунення тріщин у штукатурках на цементній основі і підготовці стін для нанесення декоративного покриття з тепловою добавкою.
* Короїд – для виконання декоративних робіт вручну. Стійкий до механічних пошкоджень. Рекомендований для систем утеплення з високими показниками паропроникності.


Ключові слова: тепловер Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини