Радіохвильове омолодження — сюрприз для лікарів та пацієнтів

- 02.06.2015 16:19
Радіохвильове омолодження — сюрприз для лікарів та пацієнтів

Омолоджуємо шкіру комфортно, швидко, ефективно і доступно.

Сучасна жінка вміє бути і матір’ю, і дружиною, і підприємцем, і справжньою красунею. У чому секрет? Секретів є багато, і один із них - апаратна косметологія.

Апаратна косметологія – це своєрідна фізіотерапія зовнішнього вигляду. Апаратних методик існує дуже велика кількість. Переважна їх більшість спрямована на омолодження шкіри. Особисто я умовно поділяю їх на дві групи: активно ефективні та пасивно ефективні.

1) Активно ефективні – це такі, які дають швидкий і мають виражений ефект. Такі процедури, як «фракційне лазерне омолодження» і «фракційне радіохвильове омолодження» вже давно завоювали популярність саме завдяки своїй ефективності. Дані методики були б ідеальними, якби не одне «але». Проблема у відновному періоді. Після таких процедур відновлення триває від 48 годин до 7 діб. Не усім вдається знайти стільки вільного часу, тому не кожний наважиться. Дані процедури виконуються лише під місцевим знеболенням, оскільки без останнього викликають больові відчуття. Це ще один нюанс, на який варто звернути увагу при виборі методики.

2) Пасивно ефективні, тобто такі, які діють повільно і потребують ледь не постійного використання. Плюсом цих методик є відсутність періоду відновлення. Дані методики зазвичай не лише безболісні, але і приємні — це велика перевага. Але вони рідко використовуються самостійно, тобто окремою процедурою, вони гармонійно доповнюють комплексні схеми лікування та омолодження.

Нещодавно довелося додати ще один пункт у цю класифікацію.

3) Це методики, які дають помітний результат, проходять комфортно і не мають відновлюваного періоду. Тобто перевагою даної групи апаратних методик є поєднання плюсів активно та пасивно ефективних методик.

Поява радіохвильового омолодження стала справжнім сюрпризом для лікарів та пацієнтів.

Що це за таке і як воно працює?

Ефективність радіохвильового омолодження забезпечується дією енергії радіохвиль та інфрачервоного світла. Під впливом радіохвильової енергії відбувається зміцнення і утворення нових волокон колагену і еластину. Внаслідок прогрівання шкіри інфрачервоним світлом, покращується кровопостачання шкіри, посилюється синтез гіалуронової кислоти. Простіше – завдяки цій методиці можна покращити колір обличчя, попередити утворення мімічних та вікових зморшок, а у разі їх наявності – провести «боротьбу» з ними. Використання радіохвильового омолодження дає дуже гарний ліфтинговий ефект, покращує контур обличчя, діє на жирову тканину, прибираючи зайві елементи, надає шкірі еластичності та пружності. Завдяки цій методиці ефективно проводиться робота з шкірою шиї – саме радіохвильове омолодження дозволяє прибирати так зване «друге підборіддя».

Важливо, що процедура радіохвильового омолодження безболісна та безпечна. Ефект помітний одразу після першого сеансу. Ви і бачите, і відчуваєте покращення стану шкіри: зникає її сухість та тьмяність. З подальшими процедурами шкіра стає ще більш еластичною, набуває здорового і сяючого відтінку. Після 4-5-ої процедур починають розгладжуватись зморшки. До кінця курсу з’являється помірний, але реальний, ліфтинг шкіри.

Будь-яка апаратна косметологічна методика – це курсова процедура. Курс радіохвильового омолодження складається в середньому із 10 процедур, які виконуються щотижня. Ефект забезпечується при самостійному використанні методики, тобто немає необхідності підтримки іншими косметичними процедурами. Радіохвильове омолодження проходить комфортно та приємно. Тривалість даної процедури по обличчю складає близько 30 хвилин. Методику можна використовувати для покращення стану шкіри обличчя, шиї, зони декольте та рук.

Якщо Ви бажаєте подарувати своїй шкірі здоров’я та красу, але обмежені в часі та не згідні терпіти неприємні відчуття, – радіохвильове омолодження це саме те, що Вам необхідно.

І пам'ятайте, що Ваша краса не вимагає від Вас жертв, вона вимагає Вашої уваги до себе. Отож, приділіть трошки уваги та часу своїй шкірі, і вона з вдячністю Вам за це відплатить. Адже гарний вигляд та хороше самопочуття — крок до Вашого успіху.
Фундюр Юрій Володимирович, лікар пластичний хірург,

головний лікар Центру естетичної медицини «Грація»

м.Чернівці, вул.. 28 Червня, 25
(0372) 57-40-12
099-310-97-16
gracia-aesthetic.com


Ключові слова: лазерне омолодження чернівці, апаратна косметологія чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини