Блок Національних Сил Буковини відповів Медвєдєву на його погрози

- 13.08.2009 01:01
Блок Національних Сил Буковини відповів Медвєдєву на його погрози

З А Я В А

Блоку Національних Сил Буковини на погрози президента РФ Дмитра Медвєдєва українському Президенту і Українській Державі

Блок Національних Сил Буковини розцінює погрози президента РФ Дмитра Медвєдєва українському Президенту як погрози Українській Державі та українському народові. А затримку приїзду нового посла Росії в Україну – як причину для початку воєнних дій на території України. Саме відкликання послів чи їхнє непризначення або затримка у світовій дипломатії стає передумовою оголошення війни між державами.
БНСБ обурений хамським тоном Медвєдєва у публічному зверненні до нашого Президента. Який би він не був, але він наш, нами вибраний, а не є васалом Москви.
Цинізм і зверхність у риториці «карликоподібного імператора» Росії стосується всієї Української Держави і українського народу. Він скористався ситуацією, коли внутрішні чвари наших керівників ослабили владу. Але у нас сильна, міцна українська нація.
Силу української нації, її незламний, нескорений дух «кремлівські карлики» вже не раз відчували. Наприклад, коли вони чинили провокації на Тузлинській косі. На захист Української землі тоді першими виступили російськомовні українці Донбасу і Харківщини. Цим самим був знищений міф про нібито розкол України на Захід і Схід. Якщо ворог посягне на рідну землю, українці беруться за зброю і вони тоді не питають, хто якою мовою говорить. Наша земля, наша Україна – священна і її кордони непорушні.
Ми розуміємо, агресивним ультиматумом Медвєдєв має на меті вплинути на вибори Президента України. І бачимо, як запопадливо стеляться перед Москвою майбутні кандидати від комуністів, реґіоналів, бютівців та окремих нашоукраїнців. Нагадуємо їм, що вони представляють не тільки свої партії, але й український народ, який хоче жити у вільній, а не закріпаченій Москвою державі. Тому народ і нація не простять їм зради.
А зовнішніх ворогів України попереджаємо: не випробовуйте силу і міцність духу української нації. Ми готові і спроможні дати відсіч будь-якому агресорові. Якщо виникне необхідність, то й візьмемося за зброю.
Звертаємося до українських лідерів, політиків, партій і громадських організацій із закликом забути й полишити дрібні амбіції, а єднатися перед загрозою нападу на Українську Державу.
Звертаємося до вибраних і призначених керівників різних рівнів і гілок влади із закликом гуртуватися разом із народом, ставати одним цілим і могутнім кулаком, що здатний буде дати відсіч на зазіхання будь-якого ворога України.
Закликаємо офіцерів і солдатів Збройних Сил України бути сильними і мужніми. Знайте: Україна шанувала і шанує ваш щоденний ратний подвиг захисників рідної землі.
Звертаємося до військових комісарів районних та обласних центрів України із закликом бути завжди готовим до початку формування народного ополчення з офіцерів та солдатів запасу, котрі у будь-який момент готові стати на захист Вітчизни - України і дати гідну відсіч загарбникам та агресорам.
Слава нації! Смерть ворогам!


Голова Чернівецької обласної організації
Української народної партії Іван Антонюк
Голова Чернівецької обласної організації
УНА-УНСО Остап Бойко
Голова Чернівецької обласної організації
Народного Руху України Олександр Бурденюк
Голова Чернівецької обласної організації
Конгресу Українських націоналістів Віктор Лютик
Голова Чернівецької обласної організації
Української Республіканської партії „Собор” Остап Юрійчук

Уповноважений від Чернівецької обласної організації
Демократичної партії України Валерій Кушнір

Депутат Чернівецької обласної ради Петро Кобевко

 

Координатор БНСБ Василь Бойчук


Ключові слова: заява Блоку Національних Сил Буковини

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини