В Чернівцях хочуть запустити систему вивчення пасажиропотоку Intranso

- 27.02.2015 09:25
В Чернівцях хочуть запустити систему вивчення пасажиропотоку Intranso

Практику роботи системи автоматизованого електронного моніторингу пасажиропотоку у реальному часі Intranso, яка працює на багатьох маршрутах громадського транспорту у Вінниці, вивчали керівники департаменту ЖКГ та Центру організації пасажирських перевезень міської ради Сергій Погоренний та Ігор Кожуленко, депутат, представник профільної депутатської комісії міської ради Андрій Шалєєв.

Презентували систему електронного моніторингу пасажиропотоку його розробники, представники компанії Gemicle Inc. Марат Хазін та Ігор Руденко.

Системою автоматизованого підрахунку пасажирів Intranso вже користуються перевізники в семи областях України. Зокрема, Intranso вже працює на автобусних маршрутах у Вінниці,Києві, Львові, Тернополі, Рівному, Хмельницькому, готується до впровадження в Житомирі та Дніпропетровську.

Система автоматизованого підрахунку пасажирів в реальному часі визначає кількість пасажирів у транспортному засобі. Це дозволяє не лише отримати необхідні дані для встановлення обґрунтованого тарифу на перевезення, а й впорядкувати мережу маршрутів, запровадити оптимальні графіки руху пасажирського транспорту відповідно до потреб споживачів, підвищити безпеку перевезення пасажирів та знизити ризики ДТП, посилити контроль за роботою водіїв, підвищити оперативність управління рухом пасажирського транспорту, прибутковість перевезень, якість обслуговування пасажирів.

Вінницькі перевізники, які користуються такою системою вже кілька років, підтвердили, що після її запровадження кількість скарг пасажирів значно зменшилася, зросла прибутковість послуг з перевезення без підвищення їх вартості.

За словами розробника системи Марата Хахзіна, точність Intranso значно перевищує аналогічні показники інших вітчизняних програм контролю і є в рази дешевшою за іноземні аналоги, хоча не поступається їм якістю.

Система Intranso складається з апаратної та програмної частин. Програмна частина включає алгоритм розпізнавання та обробки інформації. Пристрої Intranso передають зібрані дані на сервер- облако. Доступ до зібраних даних надається через спеціальні кабінети. Компанія готова надавати обладнання в оренду, що дозволяє у короткий термін переконатися в його точності, надійності та ефективності використання.

Система електронного моніторингу пасажиропотоку може бути використана як одна із складових впровадження єдиного електронного квитка.


Ключові слова: Intranso система, вивчення пасажиропотоку Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини