Переможці кулінарного фестивалю Буковинська гостинність 2014

- 05.12.2014 16:32
Переможці кулінарного фестивалю Буковинська гостинність 2014

Щорічний фестиваль «Буковинська гостинність-2014» вже в тринадцятий раз відкриває нові таланти в сфері кулінарного мистецтва Чернівців.

Підвищення фахового рівня кухарів та кондитерів, культури обслуговування в ресторанних закладах, відродження традицій буковинської кухні, а також можливість для студентів продемонструвати свої професійні здібності – таку мету ставили організатори фестивалю – департамент економіки Чернівецької міської ради.

Дивіться фото кулінарного фестивалю 4 грудня 2014

У фестивалі взяли участь 42 учасники. Вони були представлені у трьох номінаціях, кожна з яких мала свою тематику. Кухарі презентували свої фірмові страви, кондитери змагались за номінацію “Україна понад усе”, офіціанти демонстрували вміння достойно обслужити відвідувачів. Також своєю творчістю дивували майстри карвінгу. Деякі з кулінарів та кухарів вже неодноразово брали участь у попередніх фестивалях, дехто – вперше. Найголовніше, що кожен з учасників неймовірно закоханий у свою справу, а це, як відзначили члени журі, шлях до професійного успіху.

Серед учасників фестивалю були представники ресторанного господарства, кондитерських цехів, профільних учбових закладів міста, а саме: ресторан «Рояль» (вул. Героїв Майдану 53), ресторан «Старе місто» (смт. Глибока), ресторан «PALAZZO» (вул. Руська, 242), ресторанно-готельний комплекс «Allure Inn», (Центральній площі 6), бар «Паб-34», (вул. Головна 34), ресторан «Зона секретної кухні» (вул. Котляревського, 26), бар «Молінон», (вул. Борщівській, 20), ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат», Львівської майстерні шоколаду (вул.О.Кобилянської), ПП Зварийчук З.І., ПП Чоботар В.І., студенти Чернівецького торгівельно-економічного інституту КНТЕУ, Чернівецького державного комерційного технікуму, Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу.

Журі оцінювали номінантів за певними критеріями. Як повідомила голова журі, заступник директора департаменту економіки міської ради Руслана Сідляр, усі переможці отримали грамоти та особливі медалі – з шоколаду й карамелі, які виготовили у майстернях карамелі та Львівській майстерні шоколаду.

Всім учасникам вручено також дипломи та подарунки від партнерів фестивалю: молочної компанії «Галиччина», ТОВ «Бетті Айс Україна», майстерні карамелі, маркету «Морковка» (ТОВ «Апетті груп» та ПП Солован Володимир), Боулінг-центру «Турбіна», ПП В.Терешкіна, ПП Л.Нагірняк (власниці мережі «Гном»).

Під час цьогорічного фестивалю збирали кошти для захисників країни, а торти та тістечка, які брали участь в конкурсах, відвезли в госпіталь, де проходять лікування поранені на Сході вояки з усієї України. Таким чином учасники фестивалю висловили свою подяку та шану героям за їх мужність та патріотизм. А для хлопців, які повернулись з району АТО, найголовніше те, що про них не забувають, а оригінальні та смачні витвори кулінарного мистецтва здивували не лише поранених, а й медичний персонал госпіталю. Також солодощі передали в Чернівецький ліцей для обдарованих дітей.

Інформація про переможців:

Конкурс кухарів у номінації «Краща фірмова страва від кухаря»:

Дорослі: диплом І ступеня – Ткачук Іван (ресторан «Зона секретної кухні»), Бєлєвцев Олексій (ресторанний комплекс «Allure Inn»);

диплом ІІ ступеня – Боянецька Анна (ресторанний комплекс «PALAZZO»);

диплом ІІІ ступеня – Кульчицький Анатолій Володимирович (ресторан «Рояль»).

Юніори: диплом І ступеня – Іванчук Іван (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ), Царанюк Андрій (Чернівецький державний комерційний технікум);

диплом ІІ ступеня – Горбатий Михайло (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ);

диплом ІІІ ступеня – Репчук Микола Васильович (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ).

Конкурс кондитерів у номінації «Кращий кондитерський виріб»:

Дорослі: диплом І ступеня – колектив кондитерського цеху ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат», Вакарчук Юліан (ресторанний комплекс «PALAZZO»);

диплом ІІ ступеня – колектив кондитерського цеху ПП Чоботаря Василя Івановича;

диплом ІІІ ступеня – колективу кондитерського цеху ПП Зварийчук Зіти Іллівни.

Юніори: диплом І ступеня – Колтуновський Олександр (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ), Маковей Оксана (Чернівецький державний комерційний технікум);

диплом ІІ ступеня – Соломійчук Євдокія (Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж);

диплом ІІІ ступеня – Кусяк Галина (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ).

Конкурс офіціантів у номінації «Майстер сервісу»:

Дорослі: диплом І ступеня – Дем’янчук Божена (ресторан «Рояль»), Дарійчук Віталій (бар «ПАБ-34»);

диплом ІІ ступеня – Мосеєв Роман (ресторанний комплекс «PALAZZO»).

Юніори: диплом І ступеня – Тулевська Катерина (Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ);

диплом ІІ ступеня – Шутак Тетяна (Чернівецький державний комерційний технікум);

диплом ІІІ ступеня – Німіжан Крістіна (Чернівецький державний комерційний технікум).

За результатами голосування гостей фестивалю переможецем «Глядацьких симпатій» визначено ПАТ «Чернівецький хлібкомбінат». 


Ключові слова: Буковинська гостинність 2014, хто переміг на кулінарному фестивалі 4 12 2014

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Релігійним організаціям треба за місяць підтвердити неприбутковий статус Чернівецька ОДПІ звертає увагу, що відповідно до норм пункту 35 підрозділу 4 розділу XX ,,Перехідні положення” Податкового кодексу України та Порядку
- 13.12.2017 13:06
Что надеть на новый год 2018, чтоб год был успешным и счастливым? Наступающий 2018 год - год Желтой Земляной Собаки. В отличие от символа 2017 года, Огненного Петуха, Собака является более
- 13.12.2017 12:05
Парку Жовтневый предлагают провести реконструкцию Отдел контрольно-проверочной работы провел плановую проверку деятельности коммунального предпричтия Парк Жовтневый совместно с управлением культуры, а также специалис
- 13.12.2017 11:31
Интересные факты о мороженом Мороженое можно вполне отнести к наиболее древним десертам, поскольку, как заявляют ученые, изобрели его порядка 4000
- 13.12.2017 10:51
США выступают против строительства Северного потока-2 Государственный департамент США поддерживает страны, выступающие против строительства газопровода Северный поток-2. О
- 13.12.2017 10:17
Украина отстает в ряде вопросов соглашения об Ассоциации с ЕС По словам главы представительства ЕС в Украине Хюга Мингарелли, по плану выполнения Соглашения об ассоциации
- 13.12.2017 09:50
Из Черновцов планируют запустить международные авиарейсы В пресс-службе Черновицкого городского совета отмечают, что в ближайшем будущем из Черновцов могут отправляться авиарейсы
- 13.12.2017 09:17
Виновник теракта в Нью-Йорке мстил за ИГИЛ В центре Нью-Йорка на автостанции утром 11 декабря прогремел взрыв - сдетонировало взрывное устройство, изготовленное в кустарных условиях. Обвиняемым
- 12.12.2017 16:22
Черновицкие студенты на месяц идут на зимние каникулы В высших учебных заведениях Черновцов студенты уйдут на зимние каникулы в январе. По заявлению представителей Буковинского государственного медицинского университета
- 12.12.2017 14:18
В центре Черновцов загорелся хлебовоз 12 12 2017 Прямо в центре Черновцов загорелся грузовой автомобиль. Отмечается, что грузовик одного из заводов Черновцов в это время как раз возвращался
- 12.12.2017 13:51

Всі новини